TILITOIMISTOTAPAHTUMA

Älykästä kasvua tilitoimistoissa

5 kaupunkia, 5 maksutonta
tapahtumaa tilitoimistoille

tilitoimiston-kasvu

Tule kuuntelemaan millä keinoin nykypäivän tilitoimisto luo älykästä kasvua ja maksimoi oman arvonsa. Luo kasvua, hinnoittele oikein ja hyödynnä modernia teknologiaa.

haasta-tapasi-toimia

Haasta tilitoimistosi tapa toimia ja inspiroidu uudesta. Puhujamme eivät arastele haastaa jo vakiintuneita toimintamalleja.

verkostoidu

Verkostoidu alueen tilitoimistoammattilaisten kanssa, solmi bisnessuhteita ja ole mukana luomassa modernien tilitoimistojen yhteistyöverkostoa.

Päivän keynote-puhujat

Päivän puhujat ovat Visma Solutionsin tilitoimistokanavan tuotejohtaja Jarkko Iitiä sekä tuotejohtaja Janne Lyytikäinen. Puhujillamme on vankka kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja tilitoimistoalan toimintaympäristöistä sekä siitä, miten tilitoimisto voi maksimoida arvonsa.

Tutustu puhujiin >

alykasta-kasvua-puhujat

Oulu, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Espoo

Älykästä kasvua tilitoimistoissa -tapahtuma saapuu syyskuussa 2018 viiteen eri kaupunkiin. Valitse sinulle sopivin tapahtuma ja ilmoittaudu mukaan! Tapahtuma kestää klo 13-18 ja on tilitoimistoille täysin maksuton.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan >

Älykästä
kasvua.

Älykkään kasvun tunnistaa siitä, että sen tuloksena on aina tilitoimiston arvon kasvattaminen.

paivan-puheenaiheet

Tapahtumassa aiheina

TILITOIMISTON ARVO

Tilitoimistoalan yrityskaupat käyvät kuumana ja houkuttelevan kohteen arvostus voi olla moninkertainen. Korkeampi valuaatio tarkoittaa monia hyötyjä vaikka et olisikaan myyntiaikeissa. Mitä alalla arvostetaan ja miten nostat tilitoimistosi arvoa?

NOPEITA VOITTOJA VIIVAN ALLE

Kerää helpoimmat voitot ensimmäisenä. Miten saat suurimman hyödyn jo olemassa olevista resursseista? Nosta tehokkuutta fiksun hinnoittelumallin avulla. Kerromme, miten paketoit ja tuotteistat oman erityisosaamisesi.

96% AUTOMAATIOASTE

Miten saat automaation hyödyt tilitoimistosi käyttöön? Automaatio syntyy sähköisten järjestelmien pohjalle, mutta ei toimi ilman selkeitä toimintamalleja. Kerromme yleisimmät automaation hyödyntämisen esteet ja miten maksimoida automaation edut sinulle ja asiakkaalle.

ÄLYKÄSTÄ KASVUA

Onko kasvua ilman uusasiakashankintaa? Hyödynnä nykyasiakkassa oleva potentiaali ja opi tunnistamaan omat vahvuutesi. Rakenna ja tuotteista niistä tuottoisa palveluvalikoima. Näytämme konkreettiset keinot kohti älykästä kasvua.

Agenda ja aikataulu

Tapahtuman asiantuntijapuhujat tuovat mukanaan uusimmat keinot älykkääseen kasvuun ja tilitoimiston arvon kasvattamiseen. Poimi mukaasi parhaimmat vinkit oman toimintasi kehittämiseen. Ohjelma on sama kaikissa eri kaupungeissa.

13:00 – 13:30 Tervetulokahvit

13:30 – 17:00 Päivän puheenvuorot

  • Mikä määrittää tilitoimiston arvon ja miten nostat sitä?
  • Ostajan vai myyjän markkinat?
  • Nykyresursseilla nopeita voittoja viivan alle
  • Tehokkaampia palveluita uuden hinnoittelun kautta
  • Tavoitteena 96% automaatio
  • Tunnista automaation esteet
  • Älykästä kasvua ilman uusasiakashankintaa
  • Miten tunnistat ja tuotteistat vahvuutesi

17:00 – 18:00 Cocktail-tilaisuus ja verkostoitumista

alykasta-kasvua-kiertue-kuvitus

Haluatko mukaan?

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään muuhun kuin paikalle ilmestymiseen. Tapahtuma on maksuton ja paikkoja on rajoitettu määrä.

visma-logo-white

Älykästä kasvua tilitoimistoissa 2018 powered by Visma Netvisor & ValueFrame

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä