Netvisor tilintarkastuksen tukena

Netvisor mahdollistaa pitkälle viedyn sähköisen tilintarkastuksen ja tukee tilintarkastusprosessia. Avainasemassa ovat informaation tehokkaat haku- ja käsittelytoiminnot sekä tiedon joustava vienti ulkoiseen tiedostoon tai työkaluun.

Pidä asiakaslistat ajan tasalla

Aineisto

Kattava tilikausiarkisto, taustadokumentit ja reaaliaikainen kirjanpito pitävät huolen siitä, että tilintarkastuksessa tarvittava aineisto on helposti saatavilla.

lapinakyva_raportointi

Tiedon käsittely

Monipuolinen tiedonhaku, joustava tiedonvienti ja kattavat raportit tekevät tiedon käsittelystä vaivatonta.

poraudu-tunnuslukujen-taakse

Tilintarkastajan työkalut

Helppo porautuminen kirjaukselta tapahtuman yksityiskohtiin, kätevät työkalut toiminnan jatkuvuuden analysointiin ja mahdollisuus tehdä tilinpäätösmerkintä sähköisesti.

Lataa maksuttomat oppaat

Haluatko oppia hyödyntämään sähköistä taloushallintoa työssäsi? Vai tarvitsetko vain selkeät ohjeet tilintarkastukseen Netvisorissa? Hyödynnä maksuttomat oppaat!

sahkoinen-taloushallinto-tilintarkastajalle

Opas: Näin hyödynnät sähköistä taloushallintoa

Oppaassa käydään läpi, miten sähköinen taloushallinto tehostaa yrityksen sisäistä valvontaa ja nopeuttaa tilintarkastusta asiakasyrityksissä. Oppaan aiheita:

  • Sähköinen taloushallinto ja sisäinen valvonta
  • Sähköisen taloushallinnon hyödyt tilintarkastuksessa
  • Miten Netvisor tukee tilintarkastusta

tilintarkastus-netvisorissa

Opas: Tilintarkastus Netvisorissa

Tässä oppaassa käydään läpi tilintarkastusprosessin eri vaiheita Netvisorissa. Oppaasta löydät selkeät käyttöliittymäkuvat, selitteet sekä suorat polut erinäisiin raportteihin ja suodatuksiin. Opas ohjeistaa miten hyödynnät Netvisoria mm.:

  • Tarkastuksen suunnittelussa
  • Tilinpäätöserien tarkastustuksessa
  • Päätösvaiheeessa

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä