visma-logo-netvisor

Onnea ja menestystä
100-vuotiaalle Suomelle!

Haluamme poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään kilpailussa – kestävästi. Älykkäät ohjelmistot, sovellukset ja teknologia ovat Visma Solutionsin osaamista. Katso tavoitteemme ja voimmeko olla avuksi yrityksellesi.

100 % taloushallinnon ja palkanlaskennan automaatio

Älykäs liiketoiminnan ohjaaminen lähtee reaaliaikaisesta taloushallinnosta. Yrityksen taloushallinnon tuottaminen, palkkaprosessit, rahaliikenne sekä lakisääteiset ilmoitukset ovat asioita, joista haluamme tehdä suoraviivaisia. Samalla luomme lisää aikaa yrityksen johtamiselle, kehittämiselle ja asiakastyölle.

Tuloksena on kestävä ja paremmin ennakoitava yrityksen taloustilanne.

sign-kayttoon-5-minuutissa

100 % sopimuksista ja asiakirjoista allekirjoitetaan sähköisesti

Tavoitteemme on minimoida asiakirjojen allekirjoittamiseen, tulostamiseen, skannaamiseen, postittamiseen ja tallentamiseen kuluva aika.

Jo yli 600 000 suomalaista on käyttänyt Visma Signin sähköistä allekirjoitusta. Aloittaminen on helppoa kymmenessä minuutissa ilman aloituskustannuksia tai kuukausimaksuja.

Tutustu Visma Signiin >

100 % digitaalinen tapa hoitaa laskuliikenne ja palkkakuittien toimittaminen

Haluamme viedä aikaa vievät paperiset prosessit sähköiseksi, jolloin takaa löytyy älyä ja automatiikkaa. Tuloksena on merkittävää kustannushyötyä säästyneenä ajankäyttönä.

Yli 60 000 suomalaista käyttää jo nyt Maventan palveluita, kuten verkkopalkkoja ja verkkolaskutusta. Lisäksi julkaisemme lähiaikoina Maventa EDI:n, jolla pk-yritykset pääsevät kustannustehokkaasti kiinni sähköiseen tilausketjuun.

verkkolaskutus-maventan-kautta

severa-ja-valueframe-floating-1280x660

100 % asiantuntijoiden ajasta tuottavaan työhön

Tavoitteemme on auttaa asiantuntijayrityksiä löytämään parhaat työskentelytavat. Tiedät, mikä kannattaa, mitä laskutetaan ja kuinka se vaikuttaa kassavirtaan. Luomamme työkalut tähtäävät asiantuntijoiden oman työn ohjaamiseen ja tuottavuuden kehittämiseen. Tutustu sinun asiantuntijatoimialalle suositeltuihin ratkaisuihin.

Tutustu Visman PSA-ratkaisuihin >

100 % yhteensopivuus ohjelmistojen ja palvelujen kanssa

Liitettävyys ja tiedon liikkuminen eri ohjelmistojen välillä on tärkeimpiä kehityskohtia nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelmisto- ja sovelluskumppaneita on jo yli 150 ja se tuplautuu vuonna 2018. Tiedon saatavuus ja reaaliaikaisuus liiketoiminnan eri kumppaneille kuten tilitoimistoille, tilintarkastajille ja saatavien hallintaan, on jo nyt täysin reaaliaikaista.


Tutustu kumppanitarjontaan Netvisor MarketPlacessa >

visma-solutions-kumppanina

Voimmeko olla avuksi yrityksellesi?

 
 

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti


Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä