Älykäs taloushallinto ja palkanlaskenta yhdessä järjestelmässä

Yksi järjestelmä taloushallintoon, laskutukseen, ostolaskujen käsittelyyn ja palkanlaskentaan, joka on laajennettavissa tarvittavilla lisäpalveluilla sekä kolmannen osapuolen ohjelmistoilla.

nv-taloushallinto-ja-palkanlaskenta

Hyödynnä automaatio

Automaatio hoitaa puolestasi taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan sekä ostolaskujen tarkastamisen.

Poraudu tietoon

Näe lukujen taakse. Pääset porautumaan kerroksittain tuloslaskelmalta tai kustannuspaikoilta aina yksittäiselle tositteelle asti. Kaikkiin kuluihin löytyy.

Käytä master datana

Tiedon päivittäminen yhteen paikkaan säästää aikaa. Tiedot siirtyvät automaattisesti taloushallinnon ja palkanlaskennan välillä sekä integraatioiden kautta muihin järjestelmiin.

Monipuolinen API-rajapinta ja valmiit integraatiot

Digitaaliset ja tehokkuutta lisäävät palvelut sekä kanavat löytyvät Taloushallinnosta sisäänrakennettuina. Markkinoiden monipuolisin rajapinta ja yli 150 valmiiksi integraatiota mahdollistaa parhaiden teknologioiden hyödyntämisen.

Netvisor Suite

” Silloin järjestelmä toimii kuten sen pitääkin, kun henkilökunnan ei tarvitse kiinnittää siihen mitään huomiota. Tähän vaikuttaa myös hyvin toimiva rajapinta Netvisorista muihin järjestelmiin.

Hanna Ritvanen
Finance Manager, Savonlinja

products

Tehokas käyttöönotto

Voit unohtaa kalliit ja pitkät järjestelmäprojektit. Ilman räätälöintejä Netvisorin käyttöönotto on nopeaa ja tehokasta. Valmiin ratkaisumallin demoaminen ennen käyttöönottoprojektin aloittamista varmistaa, että ratkaisu on oikea.

taloushallinto

Luotettava ja turvallinen

Modernit teknologiat varmistavat palvelun jatkuvuuden. Saatavuus on viime vuosina ollut keskimäärin 99,99 %. Päivitykset suoritetaan viikottain ilman palvelukatkoja. Tietoturvasta voit lukeaa lisää tietoturvadokumentista. Myös GDPR:ään on valmistauduttu ja siitä voit lukea lisää blogistamme.

henkilosto-ja-palkat

Laaja tilitoimistoverkosto

Hoida itse tai ulkoista. Toimiminen tilitoimistokumppaneidemme kanssa on ketterää ja joustavaa. Organisaation tarpeet ratkaisevat palvelumallin ja verkostomme kattaa Suomen parhaat taloushallinnon automaatiota tukevat kumppanit.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä