visma-logo-netvisor

Tietoa tapahtumasta

Solutions 2017-tapahtuman järjestäjänä toimii Visma Solutions. Tänä vuonna ohjelma on entistä monipuolisempi, jotta saat päivästä aitoa hyötyä irti. Paikalle tulee noin tuhat asiakasta, kumppania ja kutsuvierasta. Osallistu keskusteluun sekä jaa päivän tunnelmat ja opit sosiaalisessa mediassa:

#solutions17 @vismasolutions

Finlandia-talo tiistaina 9.5.2017

Tapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa. Aiemmin tapahtuman nimenä oli Visma Solutions Asiakaspäivät. Olemme kehittäneet tapahtumaa vuosi vuodelta paremmaksi asiakaspalautteiden pohjalta. Tänä vuonna Solutions-tapahtuma on uudistettu, säilyttäen toimivaksi todetut kokonaisuudet ja tuoden uusia tapoja, näkökulmia ja sisältöjä. Ohjelma on entistä monipuolisempi, jotta saat päivästä aitoa hyötyä irti.

Finlandia-talon ovet avautuvat klo 8.00, jolloin aloitamme rekisteröinnin tapahtumaan. Aamupalaa on tarjolla klo 8.45 saakka ja aamupalan yhteydessä voit kierrellä tuote- ja kumppanipisteillä. Sinua palvelevat klo 18 saakka tuote- ja kumppanipisteet sekä asiakaspalvelun Klinikka. Lisäksi voit osallistua arvontaan suosittelupisteellämme sekä ladata mobiililaitteet ja hoitaa kiireiset työasiat rauhallisessa Working Loungessa.

 

solutions17-finlandia-talo

ruokailu-icon

Ruokailu

Olemme rakentaneet Finlandia-ravintolan kanssa vieraillemme keväisen ruokakokonaisuuden, jossa korostuvat luomu, raikkaus ja terveellisyys. Finlandia-ravintolan ruokafilosofian peruspilareita ovat pientuottajien monipuolinen anti, ekologiset ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan tarjoiluissa. Erikoisruokavalioille on varattu oma noutopiste Piazzan ravintolasalissa.

Aamukahvi
Reilun kaupan luomukahvia ja -teetä
Suolaista kahvileipää
Terveysjuomaa

Lounas
Raikasta kasvissalaattia
Feta-juustoa ja karamellisoitua porkkanaa
Talon leipää ja luomuvoita

Savustettua lohta, piparjuuriluomuperunaa ja sitruunavoikastiketta
Pikkelöityä kurpitsaa ja paahdettua parsakaalia

Kahvi / tee ja Brunbergin suklaa-toffeemakeisia

Iltatilaisuus
Keväinen maistelubuffet
Romainesalaattia, Viikkiläistä Jätkäsaari-juustoa ja broccolipestoa
Sitruunamarinoitua hiilirautua ja mummonkurkkuja
Varhaisperunasalaattia, luomukananmunaa ja tillikermaviiliä
Paahdettua maalaiskanaa ja harissajogurttia
Luomuporkkanaleipää ja voita

Kefiirivanukasta, mansikkaa ja raparperia

info-icon

Lippu

Saapuessasi tapahtumaan, näytä QR-koodin sisältävä mobiililippu tai tulostettu lippu. Kirjaamme sen avulla sinut sisään. Olet saanut lipun sähköpostitse rekisteröitymisen yhteydessä. Sähköpostin aihe: Vahvistus: Lippusi Solutions 2017-tapahtumaan.
Lippu löytyy sähköpostin yläkulmassa olevasta “Avaa lippu”-linkistä.

Majoitus

Mikäli tarvitset majoitusta, Finlandia-talon läheltä löytyy monta hotellia. Tässä muutamia esimerkkejä hotelleista, jotka ovat kävelyetäisyyden päässä Finlandia-talosta. Huonevarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan hotelliin.

Scandic PARK – etäisyys 500 m
Crowne Plaza Helsinki – etäisyys 500 m
Original Sokos Hotel Presidentti – etäisyys 600 m

Saapuminen autolla

Finlandia-talon katuosoite on Mannerheimintie 13 e, Helsinki. Finlandia-talon vieressä sijaitsee pysäköintihalli, Q-Park Finlandia, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinnin voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä luottokorteilla. Katso lisätietoa pysäköinnistä Q-Park Finlandia-verkkosivuilta.

Saapuminen julkisilla

Finlandia-talon katuosoite on Mannerheimintie 13 e, Helsinki. Raitiovaunujen 4, 7 ja 10 pysäkki on Mannerheimintiellä, Finlandia-talon edessä (Kansallismuseon pysäkki). Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella oven K1 edessä.

Peruutukset

Oman rekisteröitymisen peruutukset 28.4.2017 mennessä Lyytin kautta (linkki löytyy sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä) tai osoitteeseen: asiakaspaivat.solutions@visma.com. Tapahtuma on vieraillemme maksuton, mutta peruuttamattomasta poisjäännistä laskutamme tarjoilukustannukset (80e).

Ota yhteyttä

asiakaspaivat.solutions@visma.com

#solutions17

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä