visma-logo-netvisor

solutions17-pohjakartta-3krs

Roolikohtaiset koulutuspolut

 

Jaamme roolikohtaisissa koulutuspoluissa parhaat käytännöt, fiksuimmat työtavat ja uusimmat työkalut. Koulutuspoluista saat keinoja, joilla voit tehdä työsi tehokkaammin ja kehittää yrityksesi toimintatapoja. Valitse työnkuvaasi ja kiinnostuksen kohteitasi vastaavista koulutuksista sinulle parhaiten sopiva kokonaisuus.

Päivän aikana on kahdeksan erilaista koulutuspolkua, joista yksi toteutetaan työpajana. Tehostajien työpajassa otetaan mm. sähköinen allekirjoitus ja verkkolaskutus käyttöön sekä kokeillaan työkaluja käytännössä. Suosittelemme ottamaan oman koneen mukaan!

asiakaspva-2016-koulutus

ideoita-ja-inspiraatiota

Piazzan tietoiskulava

Piazzan tietoiskulavalla on luvassa niin viihdettä kuin painavaa asiaa. Lyhyet tietoiskut viihdyttävät vieraita kahvitaukojen ja ruokailujen aikana sekä koulutusten ja keynote-puhujien välissä. Tule katsomaan lavan ohjelmaa ja nauti samalla vaikka kupponen kuumaa.

12:15 . . . Kumppanitietoisku: Elisa
12:30 . . . Kumppanitietoisku: Tuntinetti
12:45 . . . Kumppanitietoisku: Visma PPG
13:00 . . . Kumppanitietoisku: Powen
17:25 . . . Case DigiRiitta: Näin siirryin täysin paperittomaan taloushallintoon

Brella-tapaamiset

Varaa etukäteen henkilökohtainen tapaaminen asiantuntijamme kanssa. Käytössäsi on verkostoitumispalvelu Brella, josta voit etsiä esimerkiksi kouluttajan, tuoteasiantuntijan tai kumppanimme ja varata helposti häneltä tapaamisajan. Brellan käyttö ja tapaamiset ovat veloituksettomia. Brella-alueen sekä numeroidut pöydät löydät Piazzalta, portaiden vierestä.


Näin helposti se onnistuu:

  1. Kirjaudu Brellaan. Aloita Brellan käyttö luomalla käyttäjätunnus tai kirjaudu LinkedIn-tunnuksillasi.
  2. Valitse palvelut, joista olet kiinnostunut eli mitä etsit.
    Mitä tarjoat -osion voit halutessasi ohittaa.
  3. Kun olet tehnyt alkumäärittelyt, Brella näyttää sinulle sopivimmat henkilöt ja pääset varaamaan tapaamisia.
  4. Saat Brellasta vahvistuksen tapaamispöydästä ja -ajasta. Kaikki sopimasi tapaamiset näkyvät Brellassa omassa aikataulussasi.

 

brella

Kumppanipisteet

Tapahtumassa on mukana 14 Visma Solutionsin ohjelmistokumppania. Kumppanit esittelevät tuotteisiimme integroituja lisäpalveluita ja liiketoimintaa tehostavia ratkaisuja. Vieraile päivän aikana kumppanipisteillä ja löydä sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

vismalogo-200px

Tuotepisteet

 

Onko sinulla kehitysidea tuotteeseen liittyen tai haluatko kysyä lisätietoa? Keskustele ammattilaistemme kanssa! Visma Solutionsin henkilökunnasta on paikalla yli 100 henkilöä, joten saat varmasti hyviä näkökulmia, ideoita ja vastauksia.

Tuotepisteillä pääset tapaamaan tuoteasiantuntijoita ja kouluttajia, jotka voivat antaa sinulle näkemystä liiketoimintasi kehittämisestä. Pääset myös näkemään tuotteidemme toimintaa käytännössä sekä kuulemaan niiden ominaisuuksista ja hyödyistä. Lisäksi voit testata tuotteiden käyttöä sekä antaa palautetta ja kehittämisehdotuksia suoraan tuotekehityksellemme.

visma-solutions-tuotteet-1

Suosittelupiste

Ota kuva ja osallistu arvontaan suosittelupisteellä! Kirjoita mielipiteesi, suosittelusi tai ajatuksesi käytössäsi olevasta Visma Solutionsin tuotteesta (Maventa, Navita, Netvisor, Sign, Severa, ValueFrame) kylttiin ja kuvauta itsesi kyltin kanssa pisteellä.

refupisteella-tavataan

Asiakastuen Klinikka

Tule tapaamaan asiakaspalvelumme osaajia Klinikalle. Asiantuntijamme antavat vinkkejä tuotteiden käyttöön sekä auttavat tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Klinikalla on vapaa ja välitön tunnelma ilman ajanvarausta. Jotta voimme vastata mahdollisimman usean asiakkaamme kysymyksiin, emme käsittele pisteellä olemassa olevia tukitikettejä.

asiakastuen-klinikka-img

Keynote-puheenvuorot

 

Aamupäivällä saat konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja tavoitteellisiin tekoihin. Tuomme ensimmäistä kertaa Suomeen Matt Hartin. Hän kertoo mm. Googlen käyttämästä OKR-menetelmästä. OKR-malli auttaa sinua asettamaan, seuraamaan ja saavuttamaan tavoitteita. Kuulet myös, miten Kotipizza uudisti liiketoimintansa perinteisestä pizzaketjusta vastuulliseksi ja menestyneeksi yritykseksi. Lisäksi Suomen ainoa sertifioitu Getting Things Done (GTD) -kouluttaja Jukka Backman antaa keinoja, joilla varmistat että teet oikeita asioita.

Menestys vaatii päätösten tekemistä tiukoissakin tilanteissa. Iltapäivällä poliisin Karhu-ryhmän entinen johtaja ja kouluttaja Harri Gustafsberg valmentaa mielenhallinnassa ja päätöksenteossa. Hän kertoo, miten voit tehdä oikeita päätöksiä haastavissakin tilanteissa. Löytöretkeilijä Pata Degerman vie meidät huimalle matkalle, jossa päätösten tekeminen ja tavoitteiden saavuttaminen on elinehto.

09:20
Matt Hart: OKR-menetelmä

10:00
Tommi Tervanen: Case Kotipizza

10:20
Jukka Backman: Getting Things Done -menetelmä

15:30
Harri Gustafsberg: Päätösten tekeminen

16:15
Pata Degerman: Periksiantamattomuus ja tekeminen

workinglounge-grey

Working Lounge

Finlandia-talon kolmannesta kerroksesta löydät rauhallisen Working Loungen. Siellä voit ladata mobiililaitteet sekä hoitaa kiireiset työasiat päivän aikana. Mobiililaitteiden lataaminen onnistuu myös tapahtuman infossa.

Ota yhteyttä

asiakaspaivat.solutions@visma.com

#solutions17

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä