visma-logo-netvisor

Päivän ohjelma

Solutions´17-tapahtuma sisältää mielenkiintoisia ja inspiroivia keynote-puhujia, roolikohtaisia koulutuspolkuja ja paljon mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

 

ohjelmakartta-2

Aamupäivä

 

08:00 . . . Rekisteröityminen alkaa, Aamukahvit
08:00 . . . Tapahtumapisteet avautuvat
09:00 . . . Tervetuloa: Ari-Pekka Salovaara, Visma Solutions
09:20 . . . Keynote: Matthew Hart, Betterworks
10:00 . . . Keynote: Tommi Tervanen, Kotipizza
10:20 . . . Keynote: Jukka Backman, GTDnordic Suomi
11:00 . . . Koulutuspolut

12:00 . . . Lounas
12:15 . . . Kumppanitietoisku: Elisa
12:30 . . . Kumppanitietoisku: Tuntinetti
12:45 . . . Kumppanitietoisku: PPG
13:00 . . . Kumppanitietoisku: Powen

Iltapäivä

 

13:30 . . . Koulutuspolut
15:00 . . . Kahvitauko
15:30 . . . Keynote: Harri Gustafsberg
16:15 . . . Keynote: Pata Degerman
17:25 . . . Case DigiRiitta

18:00 . . . Iltatilaisuus alkaa

21:00 . . . Tapahtuman päätös

koulutuspolut-icon

Roolikohtaiset koulutukset

 

Yrityspäättäjät ja johtoryhmäläiset

Erityisesti yrityspäättäjille suunnatussa koulutuspolussa saat näkökulmia ja työkaluja mm. strategian ja tavoitteiden jalkauttamiseen, tulokselliseen taloushallintoon ja johtamisen tunnuslukuihin. Luvassa on myös Jukka Backmanin Getting things done -koulutus.

 

Yrittäjät

Yrittäjät tarvitsevat lisää aikaa asiakkaille ja työntekijöille sekä terveen kassavirran. Yrittäjien koulutuspolussa kuulet muiden yrittäjien caseja, optimoit kassavirtaa sekä tehostat myynti- ja ostolaskutusta. Saat myös vinkkejä omaan myyntityöhön.

 

Projektipäälliköt ja projektivastaavat

Asiantuntija- ja projektiyritysten koulutuspolussa saat parhaat vinkit laskutusasteen ja resursoinnin parantamiseen sekä tuottavuuden seurantaan. Käymme läpi kuinka tunnistat ja ennakoit poikkeamat projekteissa.

 

Taloushallinnon asiantuntijat ja controllerit

Koulutuspolussa saat vinkit kassavirran hallintaan, kirjanpidon tehostamiseen sekä tietojen yhdistämiseen. Käsittelemme myös kulujen ennustamista ja budjetointia.

 

Tilitoimistojen vetäjät ja vastuuhenkilöt

Tulevaisuuden tilitoimistomenestyjät uudistavat toimialaa ja kasvavat vauhdilla. Tilitoimistojen vastuuhenkilöille suunnatussa koulutuspolussa käydään konkreettisesti läpi tilitoimistojen uudistumista, sen esteitä ja esteiden voittamista.

 

Tehostajat, jotka haluavat käyttöönsä sähköisiä työkaluja

Haluatko ottaa käyttöösi sähköisiä työkaluja asiantuntijoiden opastamana? Koulutuspolussa käydään läpi verkkolasku, kuittiskanneri, mobiilivarmenne, sähköinen allekirjoitus ja verkkopalkka. Ota oma kone mukaan!

 

Palkanlaskennan ja HR:n asiantuntijat

Koulutuspolusta saat tietoa ja hyviä käytäntöjä palkanlaskennan tehostamiseen, työaikojen ja matkakulujen hallintaan, lomalaskentaan sekä verkkopalkkaan.

 

Myyjät ja myynnistä vastaavat

Myynnin koulutuspolussa saat työkaluja myynnin seurantaan ja ennustamiseen sekä myynnin johtamiseen. Kerromme parhaat opit kauppojen klousaamisesta ja sparraamme käytännön myyntityötä.

 

Jokaiselle jotain

Solutions17-tapahtuma tarjoaa kävijöilleen inspiroivia Keynote-puhujia, roolikohtaisia koulutuspolkuja sekä mielenkiintoisia tapahtumapisteitä – iltaohjelmaa unohtamatta! Tapahtumapisteillä pääset mm. tutustumaan kumppaneihimme ja tuotteisiimme, saat henkilökohtaista tuotetukea asiakaspalvelun klinikalta sekä pääset verkostoitumaan muiden vieraiden kanssa.

Ota yhteyttä

asiakaspaivat.solutions@visma.com

#solutions17

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä