Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Visma Solutions Oy, 1967543-8, Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voi osallistua 9.5.2017 Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa tunnuksella #solutions17. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, yli 18-vuotiaat henkilöt, jotka käyttävät Visma Netvisor -taloushallinto-ohjelmaa, lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Kilpailuun eivät saa osallistua Visma Solutions Oy:n tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön työntekijät.

Vastuu osallistumisilmoituksen saapumisesta järjestäjälle on ilmoituksen lähettäjällä. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi tietoteknisistä syistä johtuvista osallistumisilmoituksen viivästyksistä tai esteistä arvontaan osallistumiselle.

3. Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Solutions’17-tapahtumaan liittyviä julkaisuja (päivän parhaita vinkkejä) sosiaaliseen mediaan osallistujan omilla tileillä. Julkaisuissa tulee olla mukana tunnus #solutions17. Kuvan, kommentin tai videon täytyy olla julkisesti löydettävissä jossakin seuraavista sosiaalisen median kanavista: Facebook, Instagram tai Twitter. Aktiivisimmat osallistujat palkitaan.

4. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Pääpalkintojen jako ja niistä ilmoittaminen suoritetaan järjestäjän toimesta 12.5.2017. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisella viestillä Facebook, Twitter tai Instagram -tilille, jolla hän on osallistunut kilpailuun. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet Visman medioissa.

5. Palkinnot
Arvonnan järjestäjä arpoo 12.5.
Osallistuneiden kesken palkintona (5 kpl) VELO Bliz Fusion Tech Lens aurinkolasit (arvo á 69,90 €)

6. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot
Palkinnot toimitetaan arvonnan jälkeen erikseen sovitusti voittajille. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi, toiseksi palkinnoksi tai luovuttaa eteenpäin. Mikäli palkintojen voittajia ei tavoiteta seitsemän (7) päivän päästä arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

7. Markkinointilupa
Kunkin kilpailuun osallistuneen antamia yhteystietoja käytetään ainoastaan kilpailuun ja voittajan tavoittamiseen. Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan. Osallistuessasi kilpailuun annat kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun lähettämääsi materiaalia (kommentti, kuva tai video) markkinointitarkoituksiin kilpailun järjestäjän haluamalla tavalla ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

8. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuun osallistuvien kommenttien sisällöstä eikä valvo kommentointia. Järjestäjä kuitenkin pidättää oikeuden poistaa kuviensa kommenttikentässä julkaistut asiattomat kommentit ja mainokset ilman erillistä ilmoitusta. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

9. Twitter, Facebook ja Instagram
Arvonta ei ole Twitterin, Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Twitteriin, Facebookiin tai Instagramiin. Twitter, Facebook tai Instagram ei vastaa kampanjasta miltään osin. Jokainen kisaan osallistuva vapauttaa Twitterin, Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Annat tietosi Visma Solutions Oy:n arvonnan käyttöön etkä Twitterille, Facebookille tai Instagramille.

10. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat hyväksyvät ja sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä sekä kilpailua ja palkintoa koskevia järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä