visma-logo-netvisor

solutions2017_asiakaspaivat

Finlandia-talolla tiistaina 9.5.

Tervetuloa tekemään kanssamme vuoden suurinta IT-alan tapahtumaa!

 

eight_icon

Koulutuspolkua

thousand_icon

Osallistujaa

diamond_icon
Keynote-puheenvuoroja

fourteen_icon

Ohjelmistokumppania

ideas_icon
Uusia ratkaisuja

seven_icon

Tuotepistettä

communication_icon

Verkostoitumista

recommends_icon

Kävijöistä suosittelee

Tapahtuma on asiakkaille ja kutsuvieraille ilmainen

Visma Solutions Asiakaspäivät 2016 [AFTERMOVIE]

Menestys vaatii tekoja.

Keynote-puhujamme antavat näkökulmia, konkreettisia esimerkkejä ja ideoita, joilla viet sanat teoiksi. Ideat ovat tärkeitä, mutta menestys vaatii tekoja. Ilman päätöksiä ja asioiden konkreettista edistämistä jäät vain haaveilemaan. Poimi parhaat opit puhujiltamme!

 

Matthew Hart

BetterWorks VP of Sales

Matthew Hart is an entrepreneurial business executive who has dedicated his career to working with enterprise organizations to solve today’s most complex challenges. BetterWorks is helping companies, managers and employees drive organizational and individual performance through Goals and Feedback. “OKRs is a management methodology that connects the work of employees to the company’s overall strategic plan.”

matt-hart-solutions17

Jukka Backman

kouluttaja

Jukka Backman on Suomen ainoa sertifioitu Getting Things Done (GTD) -kouluttaja. Hän on itse käyttänyt menetelmää vuodesta 2002. “Aikaa et voi hallita, tekemistäsi voit. GTD-menelmää käyttämällä voit olla varma siitä, että se mitä teet, on täsmälleen sitä, mitä sinun juuri sillä hetkellä pitääkin tehdä.”

jukka-backman-solutions17

Tommi Tervanen

toimitusjohtaja

Tommi Tervanen on Kotipizzan toimitusjohtaja ja todellinen pizzaguy. Vuonna 2014 ketju oli valintojen edessä, toiminta täytyi uudistaa. Tommi nosti Suomen tunnetuimman pizzaketjun nykypäivään vastuullisuudella, avoimuudella ja esimerkillä. “Menestykseen tarvitsee kirkkaan mission ja paljon oikeita tekoja.”

tommi-tervanen-solutions17

Harri Gustafsberg

mielen valmentamisen ammattilainen, tietokirjailija

Harri Gustafsberg on poliisin Karhu-ryhmän entinen johtaja ja kouluttaja. Harri valmentaa mielenhallinnassa ja päätöksenteossa. “Kun ihmisen henkinen suorituskyky on huono, hän voi tehdä hirveän huonoja päätöksiä. Kehitä mielenhallintaa ja teet parempia päätöksiä myös painetilanteissa.”

harri-gustafsberg-solutions17

Patrick “Pata” Degerman

löytöretkeilijä

Patrick “Pata” Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Pata antaa ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen. “Suomalaiset yritykset tarvitsevat periksiantamattomuutta. Emme voi vain odottaa, että joku muu alkaa tehdä jotain.”

pata-degerman-solutions17

Jussi Heikelä

Tapahtuman juontajana toimii viime vuodelta tuttu, median moniottelija Jussi Heikelä. Jussi kuljettaa päivää rennon varmalla otteellaan. “Uskon, että menestys syntyy teoista ja siitä, että teemme jokainen päivä parhaamme.”

heikela-solutions17

Tapahtumasta välittyi fiilis, että on todellakin panostettu asiakkaisiin. Kynnykset ottaa uusia kontakteja / kysyä lisää olivat tehty mataliksi. Oli hienoa päästä juttelemaan muiden käyttäjien kanssa. Hienosti hoidettu tapahtuma.

 

asiakaspva-2016-koulutus

Roolikohtaiset koulutukset

Olemme rakentaneet sinulle roolikohtaiset koulutuspolut ja työpajat. Jaamme niissä parhaat käytännöt, fiksuimmat työtavat ja uusimmat työkalut. Työnkuvasta ja kiinnostuksestasi riippuen voit valita kahdeksasta erilaisesta vaihtoehdosta sopivimmat. Kokoa sinulle hyödyllisin koulutuspaketti tai vietä koko päivä samassa koulutuspolussa. Sinä päätät!

Lisäarvoa ohjelmistokumppaneista

Tapahtumassa on mukana 14 ohjelmistokumppaniamme! Tapahtumassa pääset tutustumaan mm. seuraaviin kumppaneihin:

Ota yhteyttä

asiakaspaivat.solutions@visma.com

#solutions17

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä