Tapahtumapisteet

Roolikohtaiset
koulutukset

Roolikohtaisissa koulutuspoluissa on luvassa hyödyllistä tietoa, asiakascaseja sekä tuotteiden käyttövinkkejä ja demoja. Valitse sopivimmat koulutukset työnkuvasi, käytössä olevien työkalujen tai kiinnostuksen mukaan. Koulutuspolkuja on tarjolla yhteensä seitsemän erilaista.
Lue lisää koulutuksista »
Lataa koulutusten kuvaukset »
Lataa koulutusten aikataulu »

Lyhyet
tietoiskut

Haluatko saada tietoa tiivistetyssä muodossa? Lyhyet tietoiskut viihdyttävät vieraita kahvitaukojen ja ruokailujen aikana. Luvassa on ajankohtaisia uutisia Visma Solutionsin tuotteista sekä kumppaneiden tarjonnasta. Tule katsomaan lavan ohjelmaa ja nauti samalla vaikka kupponen kuumaa.

Tietoiskulavan ohjelma:
12:15 Tietosuoja Vismassa
12:25 Powen: Helpompi ja nopeampi raportointi
12:35 Kiho: Eroon paperitöistä!
12:45 Tuntinetti: Kattava työajanseurannan ja henkilöstöhallinnon ratkaisu
12:55 Awartia: Läpinäkyvyyttä kannattavuuden hallintaan
13:05 OP Laskulaina tuo pankin sinne missä sitä tarvitaan
15:00 Visma Sign Forms ja GDPR -lomakkeet
15:10 Netvisorin ja Severan mobiiliratkaisut
17:40 Älykkäitä ratkaisuja Visma Solutionsin henkilöstöhallinnossa

Verkostoidu
ja tutustu

Verkostoitumispisteelle voit varata etukäteen henkilökohtaisen tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Voit myös sopia tapaamisia muiden tapahtumassa kävijöiden, kumppanipisteillä olevien ohjelmistoesittelijöiden tai vaikka Visma Solutionsin asiakaspalvelun kanssa. Käytössäsi on verkostoitumispalvelu Brella. Kirjaudu Brellaan | Lisätietoa Brellan käytöstä »

Tuote-esittely
ja testaus

Onko sinulla kehitysidea tuotteeseen liittyen tai haluatko kysyä lisätietoa tuotteista? Keskustele ammattilaistemme kanssa! Visma Solutionsin henkilökunnasta on paikalla yli 100 henkilöä, joten saat varmasti hyviä näkökulmia, ideoita ja vastauksia.

Tuotepisteillä pääset tapaamaan tuoteasiantuntijoita ja kouluttajia, jotka voivat antaa sinulle näkemystä liiketoimintasi kehittämisestä. Pääset myös näkemään tuotteidemme toimintaa käytännössä sekä kuulemaan niiden ominaisuuksista ja hyödyistä. Tuotetestauspisteellä pääset testaamaan tuotteiden uusia ominaisuuksia käytännössä sekä antaa palautetta ja kehittämisehdotuksia suoraan tuotekehityksellemme.

Kumppanit

Tänä vuonna kumppanipisteillä on mukana 14 ohjelmisto- ja liiketoimintakumppaniamme. Kumppanipisteet ovat auki koko tapahtumapäivän ajan, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja käy tutustumassa kumppaneiden mielenkiintoiseen tarjoomaan.
Tutustu kumppaneihin »

Suosittelu-
piste

Ota kuva ja osallistu arvontaan suosittelupisteellä! Kirjoita mielipiteesi, suosittelusi tai ajatuksesi käytössäsi olevasta Visma Solutionsin tuotteesta (Maventa, Navita, Netvisor, Sign, Severa, ValueFrame) kylttiin ja kuvauta itsesi kyltin kanssa pisteellä. Suosittelupisteen arvonnan säännöt

Working
Lounge

Löydät tapahtumasta myös rauhallisen Working Loungen. Siellä voit hoitaa kiireiset työasiat päivän aikana tai levätä hetken.

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä