solutions18_kokoustamo_1k

Roolikohtaiset
koulutukset

Roolikohtaisissa koulutuspoluissa on luvassa hyödyllistä tietoa, asiakascaseja sekä tuotteiden käyttövinkkejä ja demoja. Valitse sopivimmat koulutukset työnkuvasi, käytössä olevien työkalujen tai kiinnostuksen mukaan. Koulutuspolkuja on tarjolla yhteensä seitsemän erilaista. Lue lisää »

Lyhyet
tietoiskut

Haluatko saada tietoa tiivistetyssä muodossa? Lyhyet tietoiskut viihdyttävät vieraita kahvitaukojen ja ruokailujen aikana. Luvassa on ajankohtaisia uutisia Visma Solutionsin tuotteista sekä kumppaneiden tarjonnasta. Tule katsomaan lavan ohjelmaa ja nauti samalla vaikka kupponen kuumaa.

Verkostoidu
ja tutustu

Verkostoitumispisteelle voit varata etukäteen henkilökohtaisen tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Voit myös sopia tapaamisia muiden tapahtumassa kävijöiden, kumppanipisteillä olevien ohjelmistoesittelijöiden tai vaikka Visma Solutionsin asiakaspalvelun kanssa. Verkostoitumisen apuna tapahtumassa on sovellus, josta annamme lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Tuote-esittely
ja testaus

Onko sinulla kehitysidea tuotteeseen liittyen tai haluatko kysyä lisätietoa tuotteista? Keskustele ammattilaistemme kanssa! Visma Solutionsin henkilökunnasta on paikalla yli 100 henkilöä, joten saat varmasti hyviä näkökulmia, ideoita ja vastauksia.

Tuotepisteillä pääset tapaamaan tuoteasiantuntijoita ja kouluttajia, jotka voivat antaa sinulle näkemystä liiketoimintasi kehittämisestä. Pääset myös näkemään tuotteidemme toimintaa käytännössä sekä kuulemaan niiden ominaisuuksista ja hyödyistä. Tuotetestauspisteellä pääset testaamaan tuotteiden uusia ominaisuuksia käytännössä sekä antaa palautetta ja kehittämisehdotuksia suoraan tuotekehityksellemme.

Suosittelu-
piste

Ota kuva ja osallistu arvontaan suosittelupisteellä! Kirjoita mielipiteesi, suosittelusi tai ajatuksesi käytössäsi olevasta Visma Solutionsin tuotteesta (Maventa, Navita, Netvisor, Sign, Severa, ValueFrame) kylttiin ja kuvauta itsesi kyltin kanssa pisteellä.

Working
Lounge

Löydät tapahtumasta myös rauhallisen Working Loungen. Siellä voit hoitaa kiireiset työasiat päivän aikana tai levätä hetken.

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti