Keynote-puhujat

Keynote-puhujamme antavat näkökulmia sekä konkreettisia esimerkkejä älykkään teknologian hyödyntämiseen. Tekoäly, koneoppiminen ja digitalisaatio nousevat jatkuvasti esille keskusteluissa. Mitä ne tarkoittavat yrityksen näkökulmasta ja miten teknologiaa voidaan hyödyntää älykkääseen kasvuun? Puhujat julkaistaan maaliskuun aikana.

teemu-kinos-solutions18

Teemu Kinos,
Co-founder

Get Jenny -startupin toimitusjohtaja Teemu Kinos tietää, miten älykäs teknologia hyödyttää asiakaspalvelua. Puhekieltä ymmärtävä ja jatkuvasti oppiva tekoälyavustaja Jenny auttaa automatisoimaan toistuvat kysymykset ja vapauttaa aikaa aitoon asiakaskohtaamiseen. “Asiakaspalvelu on murroksessa ja tarve personoidulle palvelulle kasvaa jatkuvasti. Tämä haaste meidän on ratkaistava.”

Keskusteleva tekoäly ymmärtää jo 50 kieltä ja on saanut asiakkaakseen mm. finanssialan yhtiöitä sekä suuryrityksiä. Teemu on työskennellyt startuppien parissa vuodesta 2013, jolloin hän oli mukana kehittämässä lifestyle-applikaatiota. Tällä hetkellä Get Jennyn tiimi työskentelee Helsingissä, Italiassa ja Lähi-idässä. Start-up on kerännyt rahoitusta useilta pääomasijoittajilta ja osallistunut mm. merkittävään kansainväliseen Techstars-yrityskiihdyttämöön.

heli-laitila-solutions18

Heli Laitila,
Business Development Executive

Heli Laitila työskentelee IBM:llä pohjoismaissa liiketoiminnan kehitysjohtajana. Hän antaa käytännön esimerkkejä, miten disruptiiviset teknologiat mahdollistavat älykkään kasvun.

Heli on ollut kohta parinkymmentä vuotta kehittämässä teknologioiden avulla asiakkaiden liiketoimintoja. Näiden vuosien aikana on löydetty mm. ”uusi öljy” eli data ja digitalisaatiosta on tullut megatrendi. IBM on kansainvälinen teknologiayritys, joka edistää digitalisaatiota ja älykkään teknologian hyödyntämistä. Yhtenä tunnetuimmista esimerkeistä on kognitiivinen Watson-teknologia, jolla on suurempi vaikutus yksilöihin ja yhteiskuntaan kuin koskaan aiemmin.

madventures-solutions18

Riku Rantala & Tuomas Milonoff,
Madventures

Älykäs teknologia vaatii yrityksiltä uskallusta tuntemattoman edessä, mahdollisuuksiin tarttumista ja rohkeutta toimia. Kaikkea tätä tarvitaan myös Madventures-seikkailuilla. Madventuresin tuottajana toimiva Riku Rantala ja ohjaaja Tuomas “Tunna” Milonoff tunnetaan omaperäisinä, intohimoisina ja pelkäämättöminä tarinankertojina. Heidät on myös palkittu Suomen uhkarohkeimpina yrittäjinä.

Riku ja Tunna vievät meidät matkalle rohkeuden lähteelle ja inspiroivat kokeilemaan jotain aivan uutta. Madventures on palkittu mm. useilla tv-alan tunnustuksilla, tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla sekä Journalistipalkinnolla. “Täytyy oppia astumaan sille kuuluisalle epämukavuusalueelle ja ylittämään omia pelkojaan. Meidän menestysresepti on rakennettu verellä, sisulla ja intuitiolla.”

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti