Keynote-puhujat

Keynote-puhujamme antavat näkökulmia sekä konkreettisia esimerkkejä älykkään teknologian hyödyntämiseen. Tekoäly, koneoppiminen ja digitalisaatio nousevat jatkuvasti esille keskusteluissa. Mitä ne tarkoittavat yrityksen näkökulmasta ja miten teknologiaa voidaan hyödyntää älykkääseen kasvuun?

KEYNOTET|VIERASPUHUJAT | KOULUTTAJAT

perttu-polonen-solutions18

Perttu Pölönen,
Moderaattori & startup-yrittäjä

Perttu Pölönen on loistava esimerkki poikkitieteellisyydestä. Hän on keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä. Luovuus, teknologia ja disruptio ovat Pertulle intohimon kohteita. Hän toimii tapahtuman moderaattorina sekä herättää puheenvuorossaan ajatuksia teknologian tuomista muutoksista ja mitä kasvu vaatii yrityksiltä tulevaisuudessa. “Tulevaisuuden haasteet ja yritysten kasvu vaativat disruptiota – kehitystä joka mullistaa nykyisen.”

Perttu on voittanut Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS) ja valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta, joka on keskittynyt ratkomaan teknologian avulla maailmanlaajuisia haasteita NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa. Perttu on perustanut hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuutta käyttäen. Hänen Sävelkello-sovelluksensa musiikinteorian opetuksen tueksi lapsille nousi AppStoressa ostetuimmaksi musiikkiappiksi yli 10 maassa. Perttu on myös valittu vuonna 2014 luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa.

heli-laitila-solutions18

Heli Laitila,
Business Development Executive

Heli Laitila työskentelee IBM:llä pohjoismaissa liiketoiminnan kehitysjohtajana. Hän antaa käytännön esimerkkejä, miten disruptiiviset teknologiat mahdollistavat älykkään kasvun.

Heli on ollut kohta parinkymmentä vuotta kehittämässä teknologioiden avulla asiakkaiden liiketoimintoja. Näiden vuosien aikana on löydetty mm. ”uusi öljy” eli data ja digitalisaatiosta on tullut megatrendi. IBM on kansainvälinen teknologiayritys, joka edistää digitalisaatiota ja älykkään teknologian hyödyntämistä. Yhtenä tunnetuimmista esimerkeistä on kognitiivinen Watson-teknologia, jolla on suurempi vaikutus yksilöihin ja yhteiskuntaan kuin koskaan aiemmin.

ilkka-vertanen-solutions18

Ilkka Vertanen,
Sales Director

GetJenny -startupin myyntijohtaja Ilkka Vertanen tietää, miten älykäs teknologia hyödyttää asiakaspalvelua. Puhekieltä ymmärtävä ja jatkuvasti oppiva tekoälyavustaja Jenny auttaa automatisoimaan toistuvat kysymykset ja vapauttaa aikaa aitoon asiakaskohtaamiseen. “Asiakaspalvelu on murroksessa ja tarve personoidulle palvelulle kasvaa jatkuvasti. Tämä haaste meidän on ratkaistava.”

Keskusteleva tekoäly ymmärtää jo 50 kieltä ja on saanut asiakkaakseen mm. finanssialan yhtiöitä sekä suuryrityksiä. Tällä hetkellä GetJennyn tiimi työskentelee Helsingissä, Italiassa ja Lähi-idässä. Startup on kerännyt rahoitusta useilta pääomasijoittajilta ja osallistunut mm. merkittävään kansainväliseen Techstars-yrityskiihdyttämöön. Ilkka on aikaisemmin työskennellyt chat-asiakaspalvelun ja -myynnin parissa giosg.com:lla, jossa hän auttoi suuryrityksiä Suomessa ja Iso-Britanniassa parantamaan asiakaskokemusta ja kasvattamaan myyntiä.

annu-nieminen-solutions18

Annu Nieminen,
The Upright Projectin perustaja ja tj

Annu Nieminen on insinööri, yrittäjä ja The Upright Projectin perustaja. Projektin missiona on luoda ymmärrystä siitä, miten yritykset todella vaikuttavat ympäröivään maailmaan ja siten mahdollistaa fiksumpaa päätöksentekoa kuluttajille, työntekijöille ja sijoittajille. Upright rakentaa uudentyyppistä tekoälyavusteista kvantifikaatiomallia yritysten kokonaisvaltaisten vaikutusten mittaamiseksi yhteiskuntaan, ympäristöön, terveyteen ja tiedon luomiseen. Sen tavoitteena on pistää ihmiskunnan luoma tieto hyötykäyttöön suuria datamääriä lukevan neuroverkon avulla. Aiemmin Annu toimi suomalaisten keskisuurten yritysten vertaissparrausyhteisön Kasvuryhmän toimitusjohtajana.

madventures-solutions18

Riku Rantala & Tuomas Milonoff,
Madventures

Älykäs teknologia vaatii yrityksiltä uskallusta tuntemattoman edessä, mahdollisuuksiin tarttumista ja rohkeutta toimia. Kaikkea tätä tarvitaan myös Madventures-seikkailuilla. Madventuresin tuottajana toimiva Riku Rantala ja ohjaaja Tuomas “Tunna” Milonoff tunnetaan omaperäisinä, intohimoisina ja pelkäämättöminä tarinankertojina. Heidät on myös palkittu Suomen uhkarohkeimpina yrittäjinä.

Riku ja Tunna vievät meidät matkalle rohkeuden lähteelle ja inspiroivat kokeilemaan jotain aivan uutta. Madventures on palkittu mm. useilla tv-alan tunnustuksilla, tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla sekä Journalistipalkinnolla. “Täytyy oppia astumaan sille kuuluisalle epämukavuusalueelle ja ylittämään omia pelkojaan. Meidän menestysresepti on rakennettu verellä, sisulla ja intuitiolla.”

Vieraspuhujat

Tapahtuman roolikohtaisissa koulutuspoluissa pääset kuuntelemaan omien asiantuntijoidemme lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja vieraspuhujiltamme.

heikki-laaksamo-solutions18

Heikki Laaksamo, Senior Adviser, TIEKE

Heikki Laaksamolla on vankka käytännön kokemus sähköisen tiedonsiirron integroinnista yritysten tietojärjestelmiin sekä teollisuuden että tiedonsiirron konsultoinnista. Heikki puhuu tapahtuman Talouden automaatio sekä Digital Efficiency -koulutuspoluissa.

tuuli-koivu-solutions18

Tuuli Koivu, Senior Analyst, Nordea Markets

Taloustieteilijä Tuuli Koivun erikoisalueina on euroalueen makrotalous ja rahapolitiikka. Työuransa aikana Tuuli on toiminut ekonomistina mm. Suomen Pankissa, Euroopan keskuspankissa sekä valtiovarainministeriössä. Tuuli puhuu tapahtuman Päättäjät -koulutuspolussa.

niklas-lampen-solutions18

Niklas Lampén, Super Team Lead, Supermetrics

Niklas Lampén vetää Supermetricsillä kehittäjätiimiä, joka vastaa rajapintayhteyksien kehittämisestä eri tietolähteisiin, kuten Netvisorin API:iin. Niklaksella on pitkä yrittäjä- ja ohjelmointitausta. Niklas puhuu Talouden Automaatio ja Päättäjät -koulutuspoluissa.

mikael-thuneberg-solutions18

Mikael Thuneberg, CEO & Founder, Supermetrics

Mikael Thuneberg perusti Supermetricsin vuonna 2013. Toimitusjohtajana hän on nostanut Supermetricsin yhdeksi Suomen parhaista startupeista. Mikael puhuu Talouden Automaatio ja Päättäjät -koulutuspoluissa.

ari-apilo-solutions18

Ari Apilo, CIO, Eduskunta

Eduskunnassa pitkää uraa tehneen Ari Apilon missio on yhdistää nykyaikainen teknologia ja lainsäädäntö siten, että se parhaiten tukee ihmisiä sekä heidän työssään että arjessa. Ari puhuu Digital Efficiency -koulutuspolussa.

marko-kesti-solutions18

Marko Kesti, CEO, PlayGain

Marko Kesti on yrittäjä ja tutkimusjohtaja Lapin Yliopistossa. Hän on kehittänyt useita kansainvälisesti hyväksyttyjä malleja henkilöstötuottavuuden analysointiin. Tällä hetkellä Kestin tutkimuksen tavoitteena on moninkertaistaa henkilöstöjohtamisen taloudellinen vaikuttavuus. Marko on puhumassa Päättäjien -koulutuspolussa tekoälyn soveltamisesta henkilöstöjohtamiseen.

janne-euren-solutions18

Janne Eurén, CEO, Festum

Janne Eurén on Diplomi-insinööri, yrittäjä ja Festum –konsernin pääomistaja. Mittavan työ- ja yrittäjäuransa Eurén on tehnyt ohjelmistoteknologian, ICT:n ja taloushallinnon parissa. Tällä hetkellä hän toimii toimitusjohtajana tilitoimisto Festum Accounting Oy:ssä. Tapahtumassa Janne puhuu ValueFrame-koulutuspolussa.

sampo-kallunki-solutions18

Sampo Kallunki, Head of Sales & Marketing, Upseller Finland Oy

Sampo Kallunki on yksi Upseller Finland Oy:n omistajista. Upseller on chat-myynnin uranuurtaja Suomessa ja he ovat kehittäneet ainutlaatuisen palvelukonseptin, joka tuo tekoälyyn perustuvat chatbot -ratkaisut kaikkien saataville. Sampo puhuu tapahtuman Päättäjät -koulutuspolussa älykkäiden chatbottien liiketoimintahyödyistä ja kuinka niiden käyttöönotto tapahtuu.

kristian-luoma-solutions18

Kristian Luoma, Head of OP Lab, OP Financial Group

Kristian Luoma on innovatiivinen moniosaaja, joka johtaa innovaatiotoimintaa Suomen suurimmassa finanssiyhtiössä, OPssa. Kristian on vastuussa esimerkiksi palkintoja voittaneesta Pivo Lompakko -sovelluksesta sekä useista eri toimialojen tuoreista palveluista. Hän on Lean-kehittämisen asiantuntija ja luennoi OPn uusien liiketoimintojen kehityksestä maailmanlaajuisesti. Vankka kokemus startup-maailmasta sekä aiempi teknologiaosaaminen Nokialta tuovat Kristianille erilaisen ja asiantuntevan näkökulman finanssialan murrokseen sekä digitalisaatioon.

Kouluttajat

melander_mirella

Mirella Melander on ValueFramen ratkaisukonsultti ja rautainen tilitoimistoliiketoiminnan asiantuntija.

malmi_ani

Ani Malmi toimii Visma Solutionsilla sisällöntuottajana. Hän vastaa mm. Netvisor-blogista ja Bisnespöytä -podcastista.

sirpa_turunen1

Netvisor avainasiakasvastaava Sirpa Turunen työskentelee Netvisorin käyttöönottojen ja koulutusten parissa.

virpi_laine1

Virpi Laine on Netvisorin avainasiakasvastaava. Virpi työskentelee Netvisorin käyttöönottojen ja koulutusten parissa.

ryynanen_kari

Kari Ryynänen vastaa Visma Solutionsin kumppanitoiminnasta ohjelmistokumppaneiden osalta.

korhola_jani

Jani Korhola toimii tiiminvetäjänä. Visma Solutionsilla hän vastaa mm. Netvisorin osto- ja myyntiosioiden kehityksestä.

alamaki_sini

Sini Alamäki toimii tuoteomistajana ja tiimiesimiehenä. Visma Solutionsilla hän vastaa mm. Netvisorin palkanlaskentaosion kehityksestä.

raisa_ruokonen1

Raisa Ruokonen toimii Visma Solutionsissa Netvisor palkanlaskennan tuotepäällikkönä.

korhonen_reetta

Reetta Korhonen toimii Netvisorin palkkaosion kouluttajana.

anonymous

Jarmo Annala toimii PSA-tuotteista vastaavana tuotejohtajana.

sinervo_paula

Paula Sinervo toimii Business Analystina ValueFrame tuotekehityksessä.

viertola-suvi

Suvi Viertola on ValueFramen ratkaisukonsultti. Hän toimii ValueFramen käyttöönottajana ja kouluttajana.

anonymous

Ilona Wellner on HRM/Payroll Advisor. Hän toimii Visma Solutionsilla palkanlaskennan kouluttajana.

partanen-ville

Ville Partanen on ValueFramen ratkaisukonsultti. Ville toimii useilla toimialoilla käyttöönottoprojekteissa ja koulutuksissa.

rapi_kalle

Kalle Rapi on Visma Severan avainasiakasvastaava, jolla on kertynyt kokemusta yli seitsemästäkymmenestä käyttöönottoprojektista eri toimialoilta.

rebekka-loikkanen

Rebekka Loikkanen on Visma Severan avainasiakasvastaava. Rebekalla on yli 10-vuoden kokemus Severasta myynnin ja asiakaspalvelun puolelta.

keltanen_jarmo

Jarmo Keltanen on Visma Severan avainasiakasvastaava. Jarmolla on yli 7 vuoden kokemus asiantuntijayritysten työnohjauksen haasteista.

karppinen_hanna

Hanna Karppinen on Visma Severan Product Owner. Hän koordinoi tuotekehityksen toimintaa.

koponen-harri

Harri Koponen vastaa Visma Signin kumppaniverkostoston ja kansainvälisen liiketoiminnan kehityksestä. Harrilla on vuosien kokemus digitaalisten liiketoimintojen johto- ja kehitysrooleista.

lehtonen_juhani

Juhani Lehtonen toimii vanhempana tuoteasiantuntijana Visma Netvisorissa ja on vaativien varasto- ja tuotehallinnan tarpeiden osaaja.

eveliina_vartiainen1

Eveliina Vartiainen on Visma Solutionsilla tuotemarkkinoinnin asiantuntija. Hänellä on aiempaa kokemusta Visma Severan ja Netvisorin myynnistä.

sainio_laura

Laura Sainio työskentelee Quality Assurerina Visma Solutionsilla. Laura on osa Netvisorin tuotekehitystiimiä ja vastaa mm. laadunvarmistuksesta ja julkaisuviestinnästä.

jarkko_iitia1

Jarkko Iitiä on Visma Solutionsin kanavamyynnin johtaja. Jarkko vastaa tililtoimistokanavan kasvusta sekä kumppanityytyväisyydestä.

honkaniemi_aarni

Aarni Honkaniemi toimii Maventan tuotepäällikkönä. Hän vastaa Maventan liiketoiminnasta ja tuotestrategiasta.

kosonen_lasse

Lasse Kosonen toimii Netvisorin apulaistuotepäällikkönä. Lassella on kokemusta myös Netvisorin asiakaspalvelusta.

anonymous

Janne Lyytikäinen toimii Visma Solutions Oy:n tuotteista vastaavana johtajana. Janne on ollut reilun 20-vuotta kestäneen uransa aikana ollut tavalla tai toisella kehittämässä, tehostamassa ja innovoimassa taloushalinnon toimintoja.

luukkonen_joonas

Joonas Luukkonen on ValueFramen ja Severan myyntipäällikkö. Joonaksella on kahdeksan vuoden kokemus asiantuntijaorganisaatioiden toiminnanohjaamisesta, PSA-palveluiden myynnistä, käyttöönotoista sekä myynnin johtamisesta.

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä