Kumppanipisteet

Tapahtumassa on mukana 14 Visma Solutionsin ohjelmistokumppania. Kumppanit esittelevät tapahtumassa tuotteisiimme integroituja lisäpalveluita sekä liiketoimintaa tehostavia ratkaisuja. Vieraile päivän aikana kumppanipisteillä ja löydä sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

awartia-solutions18

Läpinäkyvyyttä kannattavuuden hallintaan

Awartia on johtamisen järjestelmä, jolla kustannustietoisuus jalkautetaan koko organisaatioon. Awartialla siirryt kertalaskennasta jatkuvaan hallintaan, ennakoit tulevaa vaivattomasti ja teet monimutkaisista laskelmista helposti ymmärrettäviä.

kiho-solutions18

Eroon paperitöistä

Kiho-palveluilla voit digitalisoida työn suorittamisesta kertyvän tiedon keräämisen. Voit luopua paperisista ajopäiväkirjoista, tuntilapuista sekä työmääräyksistä ja kerätä tiedot suoraan digitaalisessa muodossa.

tuntinetti-solutions18

Työajanseuranta ja henkilöstöhallinto

Tuntinetin ytimenä ovat tehtyjen työtuntien, kuten lomien, vapaiden ja muiden palkallisten ja palkattomien poissaolojen hallinta. Tuntinetti pitää huolta myös liukumista ja ylityösaldoista, sekä pekkaspäivistä.

powen-solutions18

Arjen analytiikkaa ja viisaita päätöksiä

Tietoa kerätään jatkuvasti kaikkialla. Ketterän ja modernin raportoinnin avulla yritys pääsee käsiksi tietoon ja tuottamaan siitä helposti analyysejä päivittäisen päätöksenteon tueksi.

tehden-solutions18

Kassajärjestelmä ja toiminnanohjaus

Kassajärjestelmä sisältää kassatoimintojen lisäksi työkalut tuote- ja varastonhallintaan, laskutukseen, raportointiin sekä asiakashallintaan. Tehden-Netvisor -integraation käyttö vähentää kirjanpitäjän työtä, kun Tehdenin kirjanpitoaineisto siirtyy Netvisoriin.

eazybreak-solutions18

Se helpoin tie työsuhde-etuihin

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Palvelumme avulla työnantaja voi tarjota henkilöstölleen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Itse maksaminen tapahtuu matkapuhelimella, joko Eazybreak-sovelluksella tai tekstiviestillä.

visma-solutions18

Laskutus, maksuvalvonta, perintä ja lakipalvelut

Visma PPG ja Visma Duetto yhdistävät voimansa. Yhdistymisen myötä asiakkaille pystytään tarjoamaan kattavammin palveluja koko laskutuksen elinkaaren hallintaan, laskun lähetyksestä maksusuoritukseen asti. Näin yritykset tehostavat rahankiertoa ja sen ennustettavuutta entisestään.

digitalbooker-solutions18

Sähköinen ajanvarausjärjestelmä

Digitalbookerilla asiakkaasi voivat varata aikoja 24/7. Voit käyttää palvelua asiakasrekisterinäsi myös niille asiakkaille, jotka eivät ole käyttäneet sähköistä ajanvarausta. Järjestelmän tilastoista saat hyvän kokonaiskuvan liiketoiminnastasi.

orange-hrm-solutions18

Työsuhteen koko elinkaaren hallinta

OrangeHRM on HRM-ohjelmisto kaikille yrityksille henkilöstön kehittämiseen. Nopea käyttöönotto, Visma Netvisor integraatio ja sujuvat prosessit mahdollistavat tehokkaan käytön.

joiqu-solutions18

Digitaalinen ryhmätyötila sinulle ja sidosryhmille

Joiqu on helppokäyttöinen digitaalinen ryhmätyötila tietoturvalliseen viestintään ja vuorovaikutukseen. Vähemmän turhia palavereita, hukattuja sähköposteja tai tiedon etsimiseen tuhlattua aikaa – enemmän aikaa työhön, jolla on oikeasti merkitystä.

bezala-solutions18

Fiksu tapa hallinnoida matka- ja kululaskuja

Bezala on matka- ja kululaskujärjelmä, jonka tarkoituksena on helpottaa sekä yrittäjän että kirjanpitäjän työtä. Palvelulla hoidat niin kuitit, päivärahat, kilometrikorvaukset kuin luottokorttilaskutkin. Kuitit ja matkalaskut kirjanpitoon, missä ja milloin vain.

flashnode-solutions18

Tiedonsiirtoa taloushallintoon

Yhdistä ohjelmistot, joita haluat käyttää päivittäin työssäsi. Flashnode huolehtii siitä, että tarvitsemasi tiedot ovat oikeassa ohjelmistossa oikeaan aikaan, jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Automatisoi turha käsityö ohjelmistojesi välillä.

manu-online-solutions18

Kattava tuotannon ERP-järjestelmä

Manu Onlinella hallinnoit tilausten käsittelyä, laskutusta, varastoa ja tuotannon prosesseja. Kattavien perusominaisuuksien lisäksi valittavanasi on myös paljon laajennoksia. Laita liiketoimintasi rullaamaan ERP-suunnitelulla ja toteutuksella.

op-laskulaina-solutions18

Joustava luotto suoraan Netvisorista

OP Laskulaina on ensimmäinen laskurahoitus joka toimii suoraan Netvisorissa. Myyntisaatavasi toimivat OP Laskulainan vakuutena. Lainan määrän päätät sinä saatavien vakuusarvoon asti. OP Laskulaina haetaan Netvisorin kautta, jonka jälkeen se on automaattisesti käytössäsi – juuri silloin kun sitä tarvitset.

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä