Koulutuspolut

Päättäjät

Yritysten päättäjille suunnatun koulutuspolun aamupäivän teemana on tuottavuus ja kasvu. Nordean ekonomisti Tuuli Koivu kertoo Suomen tämän hetken talousnäkymistä ja miten kestävällä pohjalla kasvu tällä hetkellä on. Lisäksi kerromme, miten meidän tuotteemme kasvattavat yrityksen tuottavuutta. Iltapäivällä keskustelemme kasvun edellytyksistä ja annamme työkaluja yrityksesi kasvuun.

Tilitoimistot

Tässä koulutuspolussa esittelemme tilitoimistopäättäjille Panalitixin ja Visma Solutionsin yhteisen Premium Kasvuohjelman, johon ilmoittautuminen on jälleen käynnissä. Kolme ohjelmassa jo mukana olevaa tilitoimistoa tulevat kertomaan, minkälaisia tuloksia he ovat saaneet ohjelman avulla aikaan jo muutamassa kuukaudessa.

Talouden
automaatio

Taloushallinnon asiantuntijoille ja controllereille suunnatussa koulutuspolussa kerromme selkeitä vinkkejä, miten saat Netvisorista parhaan hyödyn irti. Mitä esimerkiksi kassavirta-ajattelu oikeasti tarkoittaa? Näytämme myös useissa demoissa konkreettisesti, miten esimerkiksi sähköinen tilaus-toimitusketju toimii ja miten ostolaskun käsittelyn voi automatisoida.

Palkanlaskijat

Palkanlaskijan työhön tulee seuraavan vuoden aikana vaikuttamaan ainakin kaksi merkittävää lakiuudistusta, EU:n tietosuoja-asetus ja tulorekisteri. Koulutuspolussa kerromme, miten nämä on huomioitu Netvisorissa. Lisäksi annamme konkreettisia neuvoja muun muassa lomalaskennan tekemiseen Netvisorissa ja opastamme palkkaprosessin tehostamisessa.

ValueFrame

ValueFramea käyttäville projektivastaaville suunnatussa koulutuspolussa esittelemme muunmuassa uudistuneen tuntilapun ja työajanseurannan sekä kerromme ohjelman uusista integraatioista ja tuotekehityksen tulevaisuuden suunnitelmista. Luvassa on myös konkreettisia vinkkejä ValueFramen käyttöön.

Severa

Severaa käyttäville projektihenkilöille on tarjolla selkeitä vinkkejä uudistuneen ohjelmiston käyttöön. Kerromme muun muassa parhaat tärpit Severalla resursointiin. Lisäksi luomme katsauksen tuotekehityksen suunnitelmiin.

Digital
Efficiency

Yrityksen toimintaa tehostavista työkaluista kiinnostuneille on tarjolla useita demoja uutuustuotteista ja mobiilisovelluksista. Kerromme muun muassa Visma Signin tuomista monista bisneshyödyistä sekä uudesta ja edullisesta sähköisestä tilaus-toimitusketjusta, MaventaEDI:stä.

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä