Suosittelupisteen arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Visma Solutions Oy, Y-tunnus: 1967543-8
Osoite: Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua 22.5.2018 Visma Solutions Oy:n Solutions’18-tapahtumassa täyttämällä arvontalomakkeen, antamalla suosittelun ja otattamalla kuva itsestään suosittelupisteellä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista. Osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa järjestäjän toimesta 24.5.2018. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti niihin yhteystietoihin, jotka hän on ilmoittanut kilpailuun osallistumisen yhteydessä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista puutteellisista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi Visman medioissa.

4. Palkinnot
Arvonnan järjestäjä arpoo kaikkien osallistuneiden kesken pääpalkintona 100€ lahjakortin Elämyslahjat.fi -palveluun. Lisäksi arvotaan toisena palkintona 1 kpl JBL Synchros Reflect BT -kuulokkeita (arvo n. 99€).

5. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot
Palkinnot toimitetaan arvonnan jälkeen erikseen sovitusti voittajille. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 31.5.2018 mennessä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

6. Markkinointilupa
Kunkin kilpailuun osallistuneen antamia yhteystietoja käytetään ainoastaan arvontaan ja voittajan tavoittamiseen. Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan. Osallistuessasi kilpailuun annat kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun lähettämääsi materiaalia (kilpailussa otettua kuvaa, suosittelua, nimeä ja yritystäsi) markkinointitarkoituksiin kilpailun järjestäjän haluamalla tavalla ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä