Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa viettämään kanssamme Solutions’18-tapahtumaa Messukeskus Siipeen 22.5.2018!

Tapahtuma järjestetään jo seitsemättä kertaa. Aiemmin tapahtuman nimenä oli Visma Solutions Asiakaspäivät. Vuosien varrella asiakastapahtuma on kasvanut pienestä 200 hengen tapahtumasta 1000 asiakkaan tapahtumaksi, joka pitää sisällään mm. julkkispuhujia ja laajoja koulutuskokonaisuuksia.

Messukeskus Siiven (ent. Kokoustamo) ovet avautuvat klo 08:30, jolloin myös tapahtumapisteet aukeavat. Vaihda lippusi kaulanauhaan, juo aamukahvit ja kiertele tapahtumapisteillä. Päivä avataan pääsalissa klo 09:30, jonka jälkeen ensimmäiset kaksi Keynote-puhujaa astuvat lavalle. Osallistu päivän somekisaan jakamalla tunnelmia ja ajatuksia somessa hashtagilla #solutions18. Somekisan arvonnan säännöt

Hyödynnä Solutions’18-päivä tehokkaaseen verkostoitumiseen! Tapahtuman virallisena applikaationa ja verkostoitumiskanavana toimii tapahtumasovellus Brella, josta löydät päivän aikataulun, tapahtuman kartan ja paikalle tulevat kumppanimme. Katso ohjeet Brellaan »

messukeskus-solutions18

Lippu

Saapuessasi tapahtumaan, näytä QR-koodin sisältävä mobiililippu tai tulostettu lippu. Kirjaamme sen avulla sinut sisään. Olet saanut lipun sähköpostitse osoitteesta asiakaspaivat.solutions@visma.com rekisteröitymisesi yhteydessä. Sähköpostin aihe: Vahvistus: Lippusi Solutions’18-tapahtumaan. Lippu löytyy sähköpostin yläkulmassa olevasta “Avaa lippu”-linkistä.

Oman rekisteröitymisen peruutukset 11.5.2018 mennessä Lyytin kautta (linkki löytyy sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä) tai osoitteeseen: asiakaspaivat.solutions@visma.com. Tapahtuma on vieraillemme maksuton, mutta peruuttamattomasta poisjäännistä laskutamme tarjoilukustannukset (80e).

Saapuminen

Messukeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Tapahtuma järjestetään Messukeskuksen uudistuneessa Siipi-tilassa (aikaisemmin tunnettu Kokoustamona). Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä. Pasilan asema on n. 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta. Lisäksi Raitiovaunut 7 ja 9 kulkevat lähelle Messukeskusta.

Messukeskus Siiven osoite on Rautatieläisenkatu 3. Jos tulet autolla, kirjoita navigaattooriin Ratamestarinkatu 13, niin löydät Siiven pysäköintialueelle helposti. Huom! Messukeskuksen pysäköinti on maksullinen (12€/auto/päivä). Voit maksaa pysäköinnin automaattiin tai sisällä lippukassalle. Maksuvälineinä käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Tapahtumakartta

solutions18_kokoustamo_2k-koulutukset

solutions18-koulutukset-2krs

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä