Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa viettämään kanssamme Solutions’18-tapahtumaa Messukeskuksen Kokoustamoon 22.5.2018!

Tapahtuma järjestetään jo seitsemättä kertaa. Aiemmin tapahtuman nimenä oli Visma Solutions Asiakaspäivät. Vuosien varrella asiakastapahtuma on kasvanut pienestä 200 hengen tapahtumasta 1000 asiakkaan tapahtumaksi, joka pitää sisällään mm. julkkispuhujia ja laajoja koulutuskokonaisuuksia.

Kokoustamon ovet avautuvat klo 08:30, jolloin myös tapahtumapisteet aukeavat. Vaihda lippusi kaulanauhaan, juo aamukahvit ja kiertele tapahtumapisteillä. Päivä avataan pääsalissa klo 09:30, jonka jälkeen ensimmäiset kaksi Keynote-puhujaa astuvat lavalle.

messukeskus-solutions18

Lippu

Saapuessasi tapahtumaan, näytä QR-koodin sisältävä mobiililippu tai tulostettu lippu. Kirjaamme sen avulla sinut sisään. Olet saanut lipun sähköpostitse rekisteröitymisen yhteydessä. Sähköpostin aihe: Vahvistus: Lippusi Solutions’18-tapahtumaan. Lippu löytyy sähköpostin yläkulmassa olevasta “Avaa lippu”-linkistä.

Oman rekisteröitymisen peruutukset 11.5.2018 mennessä Lyytin kautta (linkki löytyy sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä) tai osoitteeseen: asiakaspaivat.solutions@visma.com. Tapahtuma on vieraillemme maksuton, mutta peruuttamattomasta poisjäännistä laskutamme tarjoilukustannukset (80e).

Saapuminen

Messukeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Tapahtuma järjestetään Messukeskuksen yhteydessä olevassa Kokoustamo-tilassa. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä. Pasilan asema on n. 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta. Lisäksi Raitiovaunut 7 ja 9 kulkevat lähelle Messukeskusta.

Kokoustamon osoite on Rautatieläisenkatu 3. Huom! Jos tulet autolla, kirjoita navigaattooriin Ratamestarinkatu 13, niin löydät Kokoustamon pysäköintialueelle helposti.

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti