Brella-verkostoitumispiste

Käytä tapahtumapäivä hyödyksesi ja varaa lyhyt tapaaminen sinua kiinnostavasta aiheesta verkostoitumistyökalun Brellan kautta. Brellasta voit etsiä esimerkiksi kouluttajan, tuoteasiantuntijan tai Solutions-kumppanin ja varata häneltä helposti tapaamisajan. Brellasta löydät myös muut tapahtumaan osallistuvat, joiden kanssa voit sopia vapaasti tapaamisia.

Näin helposti se onnistuu

  1. Kirjaudu Brellaan. Aloita Brellan käyttö luomalla käyttäjätunnus tai kirjaudu LinkedIn-tunnuksillasi.
  2. Valitse palvelut, joista olet kiinnostunut eli mitä etsit. Lisää sitten oma asiantuntijuutesi alue eli mitä tarjoat. Mitä tarjoat -osion voit halutessasi ohittaa.
  3. Kun olet tehnyt alkumäärittelyt, Brella näyttää sinulle sopivimmat henkilöt ja pääset varaamaan tapaamisia.
  4. Saat Brellasta vahvistuksen tapaamispöydästä ja -ajasta. Kaikki sopimasi tapaamiset näkyvät Brellassa omassa aikataulussasi.

brella-solutions18-2

Voit käyttää Brellaa myös appina

  1. Lataa Brella omasta sovelluskaupastasi.
  2. Avaa sovellus ja kirjoita tapahtumakoodi solutions18 sille varattuun paikkaan.
  3. Valitse sitten kirjautumistapasi. Voit kirjautua esimerkiksi LinkedIn-tunnuksillasi.
  4. Nyt seuraa sovelluksen ohjeita, jotta saat luotua oman verkostoitumisprofiilisi.

brella-solutions18-3

Brella-tapaamiset kartalla

solutions18-tapahtumakartta-puolikas

Brella-verkostoitumispiste on merkitty karttaan vihreällä. Verkostoitumispisteellä on 15 kohtaamispaikkaa, jotka voidaan varata Brellan kautta. Verkostoitumispisteellä on myös infotiski, josta voit kysyä apua Brellan käyttöön ja tapaamisten varaamiseen.

Brellasta löydät verkostoitumisen lisäksi päivän ohjelman sekä kaikki kumppanit, joita tapahtumassa on mukana. Kumppanivälilehden kautta voit varata suoraan kumppanille ajan tapaamiseen. Käytä päivä hyödyksesi ja käy mielenkiintoisia keskusteluja verkostoitumispisteellä!

Visma Solutions

#solutions18

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä