logo-Artboard 3

Visma Netvisor

Pienyrityksen laskutus- ja kirjanpito-ohjelma

Automatisoitu ja älykäs taloushallinto on nyt saatavilla myös pienyrittäjille sopivaan hintaan.

Automatisoitu kirjanpito

Kun lähetät ja maksat laskut Netvisorilla, kirjanpito syntyy automaattisesti. Jos käytät kirjanpitäjää, kaikki aineisto on heti hänen tarkastettavissa. Ilman sähköposteja tai tulostamista.

Myynti ja ostot

Seuraa ja varmista, että asiakkaat maksavat laskunsa. Älä käytä aikaa ostolaskujen käsittelyyn vaan hyödynnä automaattinen tarkastus ja maksaminen.

Asiakkaat, tuotteet ja toimittajat

Asiakkaat, tuotteet ja palvelut sekä toimittajat yhdessä paikassa. Löydät nopeasti tarvitsemasi tiedot, parhaat tulonlähteesi sekä ostojen kohteet.

Hinnoittelu alkaen 15 € / kk

Saat Netvisorin käyttöösi alkaen 15 €/kk. Jos yritykselläsi on vähän laskuliikennettä voit käyttää myynti- ja ostolaskuja käytön mukaan hinnoiteltuna ilman kiinteää kk-maksua 1,82 € / lasku + tapahtumamaksu kanavasta riippuen.

Voit milloin tahansa vaihtaa kiinteään kk-veloitukseen, jos laskumäärät kasvavat.

Visma Netvisor

Reaaliaikainen kuva yrityksesi taloudesta

Näe yrityksen kassavirta yhdellä silmäyksellä. Graafinen ennuste kerää tiedon saatavista, maksuista sekä kassasta. Tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran. Seuraa tarkempia talouslukuja dashboardeilta tai monipuolisilta raporteilta. Aina reaaliaikaisena.

100 % sähköinen laskujen käsittely

Hoida laskutus ja laskujen vastaanotto sähköisesti. Helpota laskujen käsittelyä ja automatisoi säännöllisesti toistuvien laskujen lähettäminen sekä säännöllisesti saapuvat maksut.

Kuitit talteen mobiilisti

Hyödynnä kuittiskanneria ja lähetä kuitit heti ohjelmistoon. Kuitit ovat tallessa ja voit liittää ne ostolle tai matkalaskulle. Ei kk-maksua. Maksat ainoastaan lähettämistäsi kuiteista 0,50 € / kpl.

Valmiit yhteydet

Sinun ei tarvitse siirtää tietoa manuaalisesti järjestelmien välillä. Netvisorissa on valmiit yhteydet suomalaisiin pankkeihin, verottajan palveluihin ja useisiin pienyrittäjälle sopiviin järjestelmiin, kuten kassajärjestelmiin ja verkkokauppoihin.

Lataa opas: Automatisoitu taloushallinto pienyrityksille

Tehokas taloushallinto tarkoittaa valmiita pankkiyhteyksiä, sujuvia viranomaisilmoituksia, verkkolaskutusta, paperitonta kuittien käsittelyä ja parempaa kuvaa yrityksen taloudesta. Lataa opas ja lue mitä kaikkea automatisoitu taloushallinto mahdollistaa sinun yrityksellesi.