Sähköinen Taloushallinto

Sähköinen taloushallinto auttaa keskittymään omaan liiketoimintaan

Sähköisen taloushallinnon tulisi tarkoittaa yritykselle paperittomia ja automatisoituja prosesseja selainkäyttöisellä taloushallinnon ohjelmistolla. Hyödyt ovat selkeät, sillä oikein hyödynnettynä sähköinen taloushallinto:

 • Poistaa manuaalisen työn ja rutiinit taloushallinnosta
 • Laskee kustannuksia ja tehostaa toimintaa
 • Nopeuttaa rahankiertoa laskutuksessa
 • Mahdollistaa reaaliaikaisen talousseurannan
 • Lisää johdon reagointikykyä
 • Ratkaisee kirjanpitoaineiston säilyttämisen ongelmat
 • Tukee joustavaa yhteistyötä Tilitoimiston kanssa

Sähköistä taloushallintoa tulisi aina ajatella kokonaisuutena. Sen tulisi tarjota tehokkuutta yrityksen prosesseihin: myynti- ja ostolaskutuksesta taloushallintoon, varastonhallinnasta asiakkuuksien hallintaan, työajanseurannasta palkanlaskentaan ja ajantasaisesta tiedosta johdon raportointiin. Eri palveluosioiden tulee toimia saumattomasti ja joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan.

Ohjelmistoratkaisu

Selainkäyttöinen ohjelmisto tukee sähköisen taloushallinnon prosesseja

Sähköistä taloushallintoa varten kehitetty taloushallinnon ohjelmisto on varma valinta yrityksen prosessien tehostamiseksi. Hyvä ohjelmisto auttaa yritystä saavuttamaan sähköisen taloushallinnon mahdollisuudet ja se skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan.
Visma Netvisoria on kehitetty yli 10 vuotta ja se on alan pioneereja. Kehitystyö on tähdännyt alusta saakka yritysten liiketoiminnan tukemiseen sekä joustavan työnjaon mahdollistamiseen yrityksen ja tilitoimiston välillä. Visma Netvisor on:

 • Selainkäyttöinen, joten käyttöön tarvitaan vain toimiva internetyhteys
 • SaaS-palvelu, joka on mahdollista ottaa käyttöön ilman investointikustannuksia
 • Vaivaton ratkaisu, koska se ei vaadi asennuksia ja päivityksistä huolehtii palveluntarjoaja
 • Turvallinen ja luotettava, sillä sen ylläpidosta huolehtivat alan ammattilaiset
 • Kokonaisuus yrityksen taloushallinnon modernisoimiseksi ja liiketoiminnan ohjaamiseksi


 Kokeile Netvisoria

Kirjanpito ja tilinpäätös

Kirjanpito aina ajan tasalla

Automaattiset siirrot laskutuksesta kirjanpitoon pitää kirjanpitonne aina ajan tasalla. Yhteiskäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa joustavan työnjaon tilitoimiston kanssa. Kirjanpidosta tuotetut raportit ovat kaikkien osapuolten käytettävissä mistä ja milloin tahansa.

Lue lisää

Myyntilaskutus:

Sähköisellä laskutuksella kotiutat saatavasi nopeammin

Sähköinen laskujen käsittely tehostaa yrityksen laskutusprosessia ja nopeuttaa rahankiertoa. Visma Netvisorissa myyntilaskujen muodostaminen on nopeaa ja laskut lähtevät asiakkaille napin painalluksena toimitustavasta riippumatta. Suurienkin laskutusmäärien hallinta on nopeaa ja toistuvat laskut voidaan automatisoida lähtemään asiakkaille valituin aikavälein.

Lue lisää

Ostolaskut:

Hallitse ostot tilauksesta maksamiseen

Visma Netvisor tehostaa hankintaprosessia tuomalla kaikki tarvittavat vaiheet yhteen järjestelmään. Sähköinen ostotilausten ja ostolaskujen käsittely poistaa turhia työvaiheita sekä paperisotaa. Ostolaskut tulevat suoraan järjestelmään, josta niiden kierrättäminen, hyväksyttäminen ja maksaminen on vaivatonta.

Lue lisää

Tuote- ja varastonhallinta:

Myynteihin ja ostoihin integroitu varastonhallinta

Kun varastonhallinta on saumattomasti yhteydessä myyntiin ja ostoihin, päivittyvät varastotiedot automaattisesti. Uusi laajennettu tuotehallinta mahdollistaa hyvin monimutkaisenkin tuoterakenteen käsittelyn ja raportoinnin.

Lue lisää

Raportointi:

Reaaliaikainen ja porautuva raportointi

Kaikki taloushallinnon raportit ovat heti katsottavissa ja raporteilta voidaan porautua yksittäiseen tapahtumaan asti. Raportteja voi koostaa myös myynnistä, ostoista, asiakkaista tai yrityksen tunnusluvuista. Tiedät aina yrityksen reaaliaikaisen kassavirran lisäksi kannattavimmat asiakkaasi, myyvimmät tuotteesi tai vaikka kuukausittaisen tuloslaskelmasi.

Lue lisää

Myynti
010 778 3700 myynti@netvisor.fi
Tuki
0600 90 033 1,99 €/min+pvm+mpm