netvisor-logo-white-1

Mitä taloushallintosi kertoo sinulle?

Älykäs taloushallinto-ohjelma hyödyntää automaatiota ja oppii datasta. Se tekee asioita puolestasi, tunnistaa poikkeamat ja viestii asiat sinulle. Mitä nykyinen taloushallintosi kertoo sinulle?

nv-mita-taloushallintosi-kertoo-1

nv-mita-taloushallintosi-kertoo-2_1

sormenjalkitunnistus

Kirjaudu sormenjäljellä

Netvisor ID on maksuton sovellus, jonka avulla kirjaudut palveluun puhelimen avulla. Hyödynnä sormenjälkeä tai omaa koodia.

no-touch-kirjanpito-netvisorissa

NO touch kirjanpito

Viime vuonna 96 % kirjanpidon tositteista syntyi automaation kautta, kun yrityksen käytössä oli myynti- ja ostolaskutus.

ostolaskuautomaatio

Ostolaskuautomaatio

Toistuvien ja kertaluontoisten laskujen tarkastaminen tapahtuu automaation kautta sääntöihin perustuen.

valmiit-pankkiyhteydet-netvisoriin

Automaattinen pankkiyhteys

Valmiit yhteydet kaikkiin suomalaisiin pankkeihin. Netvisor täsmäyttää suoritukset, lähettää maksut ja noutaa tiliotteet puolestasi.

oppiva-ohjelmisto

Oppiva ohjelmisto

Älykäs taloushallinto oppii toistuvat samankaltaisuudet ja osaa ehdottaa esimerkiksi automaatio- ja tiliöintisääntöjä.

netvisor-tunnistaa-virheet

Virheiden tunnistus

Netvisor tunnistaa virheelliset tiedot ja poikkeavuudet. Se kommunikoi niistä käyttäjille ja ohjaa tekemään oikeita asioita.

no-touch-kirjanpito-netvisorissa

Älykäs taloushallinto kertoo mitä haluat nähdä

Tärkeimmät tiedot ovat aina saatavilla. Täysin muokattavat avausnäkymät hakevat sinulle dataa, jota haluat nähdä. Lisää uusia widgettejä, poista turhat tiedot ja muokkaa avausnäkymä omiin tarpeisiin nopealla drag & drop -editorilla.

netvisorin-muokattavat-widgetit

Anna automaation tehdä työtä puolestasi

Netvisorissa automaatio tekee asioista vaivattomampia. Tiedot liikkuvat sekä ohjelmiston sisällä että API-rajapinnan kautta ilman manuaalista työtä. Automaatio kokoaa tietoa ja yhdistää tietoa. Automaatio kirjaa kirjanpidon tositteet, hoitaa ostolaskujen tarkastaminen ja ennustaa lähitulevaisuuden kassavirtaa.


Reaaliaikainen talous

Netvisor yhdistää viimeisimmät tilitiedot sekä tapahtumat myynnistä, ostoista ja palkanlaskennasta. Se muodostaa valmiit talouden raportit, kokoaa tiedot muokattavaa raportointia varten sekä esittää lähitulevaisuuden kassavirran helposti silmäiltävänä graafisena ennusteena.

Taloushallinto-ohjelma-Netvisor

Palkanlaskennan automaatio

Netvisorilla työntekijät kirjaavat tuntinsa mobiilisti, josta tiedot siirtyvät automaattisesti hyväksynnän kautta palkanlaskijalle. Palkkojen laskeminen hyödyntää automaatiota ja maksu tapahtuu suoraan ohjelmistosta. Tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja palkkalaskelmat tulevat työntekijöiden verkkopankkiin verkkopalkkana.

netvisor-mobiili-w450

Netvisor on jo 20 000 suomalaisen yrityksen valinta taloushallintoon

Valitse taloushallinto, joka puhuttelee sinua.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä