Säästä aikaa ja keskity asiakkaisiin

Vähemmän kierrätettäviä ostolaskuja. Nopea ja tehokas laskutus. Automatisoitu kirjanpito.

avoimet-myyntilaskut

Laskuta oikein ja ajoissa.
Pienennä kuluja jopa 80 %.

Hyödyntämällä automaatiota, verkkolaskutusta ja valmiita integraatioita laskutus on nopeaa sekä ennustettavaa. Nopeutat kiertoaikaa ja varmistat kassavirran ilman laskujen myymistä.

Hyödynnä myyntitilauksia

Rekisteröimällä myyntitilaukset varmistat, että näet aina mitä on laskuttamatta. Laskutat ajoissa ja maksuajat pysyvät lyhyinä. Myyntitilaukset päivittävät myös automaattisesti kassavirtaennustetta.

Automatisoi säännöllisten laskujen lähetys

Hoida sopimukseen perustuva laskutus automaation kautta. Sinun tarvitse huolehtia laskujen tekemisestä eikä lähettämisestä. Ajansäästö on merkittävä.

Ota käyttöön valmiit integraatiot

Hyödynnä valmiita integraatioita ja automatisoi tilaukset, laskutus, perintä ja kirjanpito tarpeidesi mukaan. Netvisorista on valmiit integraatiot yli 100 järjestelmään ja sovellukseen.

avoimet_myyntilaskut-2

“Netvisorista näkee todella nopeasti ja selkeästi yleiskuvan laskujen tilanteesta. Eli mitä on maksettu ja mitä maksamatta.”

Arto Juvonen, Aitio Finland

Unohda ostolaskujen kierrätys.
Käsittele 90% automaation avulla.

Automaatio säästää aikaa ja helpottaa talouden johtamista. Ostolaskujen tarkastaminen keskittyy ainoastaan poikkeamiin. Ulosmenevä rahavirta on aina tiedossa ja näkyy kassavirtaennusteessa.

Automatisoi sopimukseen perustuvat laskut

Luo automaatiolle säännöt ja voit unohtaa toistuvien laskutusten käsittelyn. Automaattinen tarkastus ilmoittaa poikkeamista ja suojaa esimerkiksi huijauslaskuilta.

Hankinnat kassavirtaennusteessa

Hoida suunnitellut hankinnat ja Ad hoc ostot hankintapyynnön kautta. Tulevat hankinnat näkyvät automaattisesti kassavirtaennusteessa. Kun saapuva lasku vastaa toimitettua ostotilausta, tapahtuu hyväksyntä 100 % automaation kautta.

Tuotannolliset laskut ja sähköinen sanomaliikenne

Tuotannolliset tai palvelutuotantoon liittyvät läpilaskutettavat laskut ovat määrältään isoja ja toistuvat useasti. Sanomaliikenteen sähköistäminen ja laskujen tarkastus automaation kautta tuo todella valtavan ajansäästön.

ostot_dashboard

“On hyvä, kun ostolaskut maksetaan Netvisorissa, niin ne tiliöidään samalla. Eli tavallaan kerralla käsittelet sen laskun ja that’s it.”

Tiia Ahtovirta, Pääkaupunkiseudun hissikeskus

100 % automaatio.
Reaaliaikainen kassavirtaennuste ja kirjanpito.

Kirjanpidon automaatio

Myynti- ja ostolaskujen osalta ylletään jopa 100 % automaatioon kirjanpidossa. Kun ohjelmiston käyttöä laajennetaan myös palkanlaskentaan saadaan kirjanpidosta lähes täysin automatisoitua.

Reaaliaikainen kassavirtaennuste

Ennusta lyhytaikaista kassavirtaa ja maksuvalmiutta. Ohjelmisto hakee automaattisesti tiedot tapahtumista ja voit mallintaa ennustetta omilla merkinnöillä.

Nopeasti skaalautuva ohjelmisto

Netvisorissa voit itse skaalata ominaisuuksia tarpeidesi mukaan. Maksat vain palveluista, joita käytät. Yhdistäminen muihin järjestelmiin onnistuu laajan kumppaniverkoston avulla.

kassavirtaennuste1

“Netvisor on ollut isona apuna siinä, että olemme päässeet tutkailemaan, mikä meidän toiminnassa on järkevää ja mikä ei.”

Jani Lepo, Suomen Ilmastointi ja Savunpoisto Oy

Hinnoittelu

Laskurin hinta sisältää myynti- ja ostolaskutuksen, tilauskäsittelyt sekä kirjanpidon palvelumaksut ilman avausmaksua. Ominaisuuksia voi vähentää ja lisätä tarpeiden mukaan. Katso tarkka yrityshinnasto.

Alkaen 54,83/ kk

+ transaktiot

Myynti
Verkkolaskutus, sähköposti- ja paperilaskut
Myyntireskontra
Asiakas- ja tuoterekisteri
Tarjoukset ja tilauskäsittely
Laskutuksen massatoiminnot
Toistuvaislaskutus
Perintä ja korkolaskut

Ostot
Ostolaskujen vastaanotto ja skannauspalvelu
Ostoreskontra
Maksaminen ja pankkiyhteydet
Hyväksyntäkierron automatisointi
Ostotilaukset ja viestintäpalvelu
Toimittajien hallinta

Kirjanpito
Automatisoidut tiliöinnit
Kirjanpidon raportointi
Tiliotteiden käsittely
Laskentakohteet
Tilinpäätös ja sähköinen allekirjoitus
Viranomaisraportointi
Jaksotukset ja vyörytykset

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja varmistaa, että saat tarjoukselle tarvitsemasi palvelut. Samalla sovitaan online-esittely tai maksuton koekäyttö

Etunimi*

Sukunimi*

Puhelin*

Email*

Yritys*

Liikevaihto*

Lisätietoa / terveisiä

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti