netvisor-logo-white-e1478511932254-320x136

Myyntilaskut           Ostolaskut            Työaika, matkat, palkat           Kuittiskanneri         Tuotehallinta

Kesäkampanja 2018 – Työaika, matkat ja palkat

Palkanlaskenta ei ole nopeuskilpailu, mutta teimme testin. Netvisorilla onnistuu jopa 10 palkkalaskelmaa alle 70 sekunnissa.

netvisor-mobiili-small

Hyödynnä kirjattu tieto palkanlaskennassa

Työntekijöiden kirjaamat tunnit ja kulut siirtyvät automaattisesti palkkojen ja matkakulujen maksatukseen, kirjanpitoon sekä tarvittaessa myyntilaskutukseen.

 

Näe palkkakustannukset

Analysoi henkilöstön työaikaa esimerkiksi projekteittain. Netvisorin avulla pystyt johtamaan henkilöstökustannuksia reaaliaikaisen tiedon avulla. Ennakoi henkilöstökulujen vaikutus tulokseen ja kassavirtaan.

Sujuva arki työtekijöille

Kirjaa mobiilisti matkalaskut ja työaika. Jokainen työntekijä pystyy näkemään reaaliaikaisesti kirjatun työajan, lomasaldon ja liukuman. Työntekijät voivat itse päivittää omat perustietonsa palkanlaskentaa varten.

 

Kaikki yhdessä järjestelmässä

Netvisor yhdistää palkanlaskennan, kirjanpidon ja työntekijän kirjaamat tiedot automaattisesti. Sama tieto on tarvittaessa suoraan hyödynnettävissä tilitoimistossa ja näin vältetään turha tiedon välittäminen.

tyoaika

Hinnoittelu

Laskurin hinta sisältää palkanlaskennan, työajankirjausten ja matkalaskujen hinnat. Kesäkampanjan aikana laskutus alkaa vasta syyskuusta 2018.

0 / kk / palkansaaja

Kaikki hinnat alv 0%. Katso hinnasto.

Videot ominaisuuksista

Tuntikirjaukset mobiilisti

Tuntikirjausten tekeminen mobiilisti Netvisorissa

Matkalaskut mobiilisti

Matkalaskun tekeminen mobiilisti Netvisorissa

Palkanlaskentaprosessi

Netvisor työaika, matkat ja palkat: Palkanlaskentaprosessi

Uudistettu lomalaskenta

Netvisorin uudistettu lomalaskenta

Yleisimmät kysymykset


 

Toiminnallisuus

 • Voiko matkalaskut ja tunnit syöttää mobiilisti?
  Netvisorissa on mahdollista kirjata työaikaa ja matkakuluja mobiililaitteilla. Netvisor-käyttäjä voi tehdä kirjauksen m.netvisor.fi –sivuston kautta ja palkansaajat voivat kirjata tunnit sekä matkat työajankirjauksen turvalinkin kautta.
 • Tukeeko Netvisor eri TES:a?
  Palkkamalleihin voidaan rakentaa laskennat tukemaan eri työehtosopimuksia.
 • Voinko laskea sekä tunti- että kuukausipalkkoja?
  Kyllä voit. Netvisor tukee useita eri palkkaustapoja.
 • Voinko tehdä ja lähettää lakisääteiset ilmoitukset Netvisorista?
  Kyllä. Voit muodostaa ja lähettää kausiveroilmoitukset, verottajan vuosi-ilmoitukset sekä TyEL-ilmoitukset Eteraan.
 • Tukeeko Netvisor verkkopalkkaa?
  Kyllä. Netvisorista voidaan lähettää palkansaajille verkkopalkkalaskelmat.
 • Onko palvelussa liukumalaskenta?
  Netvisorissa voidaan seurata ajantasaista liukumasaldoa. Käyttöönoton yhteydessä työntekijöille voidaan asettaa liukumien alkusaldot.

Käyttöönotto

 • Miten saan palkanlaskennan käyttöön?
  Palkanlaskennan käyttöönotossa suosittelemme hyödyntämään meidän osaavia asiantuntijoita, joiden avulla Netvisorin palkanlaskenta saadaan parhaiten hyödynnettyä. Meidän asiantuntijamme kytkee palvelun päälle ja antaa tarvittavan koulutuksen.
 • Miten saan käyttöönottokoulutusta?
  Järjestämme toistuvasti palkanlaskennan koulutusta. Koulutuskalenterimme löydät Communitystä. Koulutuksessa keskitymme palkanlaskennan tehokkaaseen käyttöön. Työajan ja matkalaskujen käyttö ei välttämättä vaadi koulutusta.
 • Miten toimin jos minulla on tilitoimisto?
  Palvelun avaaminen onnistuu, olitpa suoraan meidän asiakkaamme tai käytät Netvisoria tilitoimiston asiakkaana. Jos käytät Netvisoria tilitoimiston kautta, he auttavat sinua tarvittaessa käyttöönottoon liittyvissä asioissa. Kumppaneinamme on useita tilitoimistoja, jotka ovat erikoistuneet Netvisorin palkanlaskentaan. Tilitoimistoihin pääset tutustumaan Netvisor MarketPlacessa.
 • Miten palvelu on hinnoiteltu?
  Veloitusperusteena on ainoastaan palkansaajien lukumäärä. Hintaan sisältyy työajankirjaus, matka- ja kululaskut sekä palkanlaskenta. Pelkän palkanlaskennan saa myös erikseen.
 • Mitkä ovat Kesäkampanjan säännöt?
  Uusien Netvisor Palkanlaskenta sekä Työaika ja matkalaskut (resurssienhallinta) -palveluosioiden avauksien käyttäjäkohtaiset veloitukset /kk 0 € aikavälillä 1.6.-31.8.2018. Transaktiot veloitetaan normaalisti käytön mukaan. Alennus on voimassa, kun yrityksen käyttöön avataan joko toinen tai molemmat palveluosiot. Alennus koskee ainoastaan uusia avauksia, kun avattava palveluosio ei ole ollut viimeiseen vuoteen kytkettynä päälle. Alennus on voimassa elokuun 2018 loppuun saakka automaattisesti. Laskutus alkaa normaalisti syyskuun 2018 alusta. Vastuu palvelun kytkemisestä pois päältä ennen laskutuskauden alkua on asiakkaalla tai asiakkaan tilitoimistolla.

Käyttö

 • Voinko laskea itse palkat?
  Jos olet laskenut aiemmin palkkoja esimerkiksi palkka.fi –palvelussa, pystyt varmasti laskemaan palkat myös Netvisorissa. Netvisorin palkanlaskentaprosessi on selkeä, nopea ottaa käyttöön ja saat meiltä tarvittaessa tuen.
 • Miten lasketaan yrittäjän palkka?
  Ohjelmassa on selkeä ja helppo tavoitepalkkalaskuri, jonka avulla voidaan laskea yrittäjälle bruttopalkka. Tavoitepalkkalaskurissa ajatus lähtee maksettavasta palkasta. Tällöin palkan voi laskea itse ja maksaa itse. Jopa kirjanpidon palkkatositteen luonti on helppoa ja yrittäjän itse tehtävissä.
 • Pystynkö porautumaan kirjanpidosta palkkoihin?
  Pystyt porautumaan kirjanpidon raporteilta (esim. tulos ja tase) palkanlaskennan tietoihin. Tämä nopeuttaa tietojen analysointia. Sinun ei tarvitse erikseen pyytää palkanlaskijalta raportteja, vaan näet kaiken itse. Sama koskee myös Netvisorin sisällä olevaa kassavirtalaskelmaa, joka osaa huomioida kassavirrassa maksettavat palkat.
 • Saanko kohdennettua tunnit kustannuspaikalle tai projektille?
  Työajankirjauksen ja matkalaskujen kautta tehdyt kirjaukset siirtyvät suoraan kirjanpidon kohdelaskentaan. Henkilön taakse voidaan valita oletuskustannuspaikka, mutta kirjauksen yhteydessä tunnit voidaan kohdentaa myös suoraan oikeille kustannuspaikoille tai laskentakohteille.
 • Mitä asioita voin hyväksyä sähköisesti?
  Voit hyväksyä työaikakirjauksia, matka- ja kululaskuja sekä palkkoja. Netvisorin käyttöoikeuksilla rajataan henkilöiden hyväksymisoikeuksia.
 • Pitääkö kaikilla palkansaajilla olla käyttäjätunnus Netvisoriin?
  Ei tarvitse. Palkansaajat voivat kirjata työaikansa ja matkalaskunsa työajankirjauksen turvalinkin kautta.

netvisor_myynnin_dashboard

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Netvisor-asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voitte yhdessä varmistaa, että saat tarvitsemasi palvelut käyttöön ja kaikki on kohdallaan. Asiantuntijamme myös avaa sinulle valitsemanne palvelu-osiot Netvisoriin sekä kartoittaa koulutus-tarpeet.

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Käytämme Netvisoria yhdessä tilitoimiston kanssa. Tilitoimistomme on:


Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä

Tutustu myös muihin Netvisor-lisäpalveluihin:

Korkeampi automaatioaste Netvisor-lisäpalveluilla

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä