netvisor-logo-white-e1478511932254-320x136

Myyntilaskut           Ostolaskut            Työaika, matkat, palkat           Kuittiskanneri         Tuotehallinta

Lisäpalvelut: Myyntilaskutus ja seuranta

Myyntilaskutuksen tehostaminen helpottaa arkeasi ja tekee yrityksesi toiminnasta ammattimaisempaa.

netvisor-myyntilaskut

automatisoi_netvisorilla

Laskuta nopeammin

Asiakas- ja tuoterekisterit sekä tilaukset ovat valmiiksi saatavilla. Luot ja lähetät laskut tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Lähetä laskut halutussa kanavassa

Lähetä laskut verkkolaskuna, tulostuspalvelun kautta tai sähköpostitse. Automatisoi toistuvien laskujen lähetys.

Hoida reskontra ja perintä

Maksut kohdistuvat automaattisesti laskuille ja Netvisor seuraa saatavia puolestasi. Näin voit automatisoida muistutukset ja perinnän.

 

Kirjanpito reaaliajassa

Kirjanpito syntyy automaattisesti laskutuksesta ja kaikki tiedot ovat reaaliaikaisesti hyödynnettävissä raportoinnissa.

luvut-automaattisesti-raportointiin

Hinnoittelu

Alkaen 11,74/ kk

+ tapahtumat

Kaikki hinnat alv 0%. Katso tapahtumahinnasto.

Yleisimmät kysymykset


 

Toiminnallisuus

 • Miten yhteys taloushallintoon toimii?
  Netvisor muodostaa automaattisesti tositteet myyntilaskuista kirjanpitoon. Kun suoritus laskusta saapuu, se päivittyy automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon.
 • Mitä voin myydä tuotteina?
  Voit luoda oman tuoterekisterisi Netvisoriin. Myyntilaskun luonnin yhteydessä voit helposti valita laskutettavat tuotteet laskuriveiksi.
 • Miten tietoa linkitetään asiakkaista?
  Asiakkaan perustiedot valuvat automaattisesti asiakaskortilta myyntilaskulle uuden laskun luonnin yhteydessä. Uuden asiakkaan lisääminen käy myös vaivattomasti ja nopeasti. Voit tarvittaessa tehdä asiakkaan taakse asiakaskohtaisia asetuksia esim. maksuehtojen suhteen.
 • Tukeeko järjestelmä toistuvaislaskutusta?
  Kyllä. Netvisorin toistuvaislaskutus-ominaisuuden avulla voidaan automaattisesti muodostaa vakiolaskuja halutuin aikavälein valitulle asiakasjoukolle.
 • Missä muodossa voin lähettää laskun?
  Voit lähettää laskusi sähköisinä e-laskuina, sähköpostin liitteenä tai tulostuspalvelun kautta. Voit myös tulostaa ja lähettää laskusi itse.
 • Miten verkkolaskutus toimii?
  Kun asiakaskortille on viety asiakkaan verkkolaskuosoite ja varmistettu, että asiakas vastaanottaa verkkolaskuja, voit lähettää sähköiset laskut suoraan ”lähetä verkkolaskuna” –painikkeesta.
 • Miten seuraan saatavia ja hoidan perintäprosessin?
  Saatavien seuranta tapahtuu myyntireskontranäkymässä, jossa on ajantasainen tieto laskujen tilasta. Samasta näkymästä pääset lähettämään erääntyneistä laskuista muistutuksia tai ulkoistaa suoraan perintäprosessin Visma Duetolle.

Käyttöönotto

 • Miten saan myyntilaskutuksen käyttöön?
  Kun palvelu on kytketty päälle, on ensiksi käytävä huolellisesti läpi myynnin asetukset. Tämän voi tehdä itse tai meidän asiantuntijamme kanssa, joka osaa kertoa parhaimmat toimintamallit käytännön näkökulmasta.
 • Miten saan käyttöönottokoulutusta?
  Koulutuksia pitävät osaavat asiantuntijat, jotka auttavat tehokkaan käyttöönoton ja koulutuksen läpiviemisessä. Voit olla meihin yhteyksissä, jos koulutus tuntuu ajankohtaiselta.
 • Miten toimin jos minulla on tilitoimisto?
  Palvelun avaaminen onnistuu, olitpa suoraan meidän asiakkaamme tai käytät Netvisoria tilitoimiston asiakkaana. Jos käytät Netvisoria tilitoimiston kautta, he auttavat sinua tarvittaessa käyttöönottoon liittyvissä asioissa.
 • Miten palvelu on hinnoiteltu?
  Kuukausihinta määräytyy liikevaihtoluokan mukaan. Lisäksi hintaan vaikuttavat toteutuneet tapahtumamaksut valitun laskujenlähetyskanavan perusteella.
 • Voinko alkaa heti muodostaa laskuja Netvisorista?
  Laskujen muodostus onnistuu tarvittaessa heti käyttöönoton jälkeen. Suosittelemme kuitenkin tekemään pankin kanssa maksuliikennesopimuksen mahdollisimman pian, sillä se mahdollistaa maksutietojen päivittymisen myyntireskontraan.
 • Voinko tuoda myyntilaskuja toisesta järjestelmästä?
  Myyntilaskujen tuonti rajapinnan kautta on mahdollista. Netvisoriin on olemassa valmiina useita integraatioita eri järjestelmiin ja tarvittaessa rajapinnan voi rakentaa itse tai kumppanin kautta. Yhteistyökumppaneistamme löytyy tarkemmin tietoa Netvisor MarketPlacesta.

Käyttö

 • Voiko useampi henkilö tehdä laskuja?
  Laskutusprosessin voi määrittää yrityskohtaisesti ja tarvittaessa laskun luojina voi toimia useampi henkilö. Oikeudet laskuntekoon luodaan käyttäjien käyttöoikeuksien määrityksen yhteydessä.
 • Miten saan seurattua maksutietoja?
  Netvisorin myyntireskontranäkymästä näet suoraan lähettämättömät laskut, avoimet saatavat, erääntyneet saatavat, maksumuistutetut laskut, maksuhuomautetut laskut ja perinnässä olevat laskut. Tiedot päivittyvät näkymässä automaattisesti.
 • Miten teen hyvityslaskun?
  Saat muodostettua hyvityslaskun suoraan myyntilaskun muokkausnäkymästä. Järjestelmä tekee veloituslaskusta peilikuvakopion, eli laskun nimikkeiden määrät saavat negatiivisen arvon.
 • Miten laskutus toimii, jos tarvitsen varastonhallinnan?
  Kun käytössä on Netvisorin varastonhallinta, järjestelmä muodostaa myynnin varastotapahtumat varastotuotteiden osalta automaattisesti. Tarvittaessa tapahtumia voidaan syöttää tai muokata myös käsin.
 • Miten automatisoin laskutuksen ja kirjanpidon?
  Kun kirjanpito on käytössä, järjestelmä muodostaa kirjanpidon tositteet myyntilaskuista automaattisesti. Tositteet muodostuvat myyntilaskun luontihetkenä ja suorituksen saapuessa.

netvisor_myynnin_dashboard

Ota käyttöön

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Netvisor-asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voitte yhdessä varmistaa, että saat tarvitsemasi palvelut käyttöön ja kaikki on kohdallaan. Asiantuntijamme avaa sinulle Myynti-osion ja toimittaa materiaalit, joilla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Käytämme Netvisoria yhdessä tilitoimiston kanssa. Tilitoimistomme on:


Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä

Tutustu myös muihin Netvisor-lisäpalveluihin:

Korkeampi automaatioaste Netvisor-lisäpalveluilla

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä