Verkkolaskutuksen hyötyjä

Verkkolaskutuksesta hyötyvät itsesi ja yrityksesi lisäksi muun muassa asiakkaasi, yhteistyökumppanisi, luonto ja oma kukkarosi.

Säästä aikaa

Käsittelemällä laskutuksen sähköisesti säästät aikaa, sillä voit luopua monista laskutuksen manuaalisista työvaiheista. Lue, miten paljon se tuo säästöä. Verkkolaskutuksen käyttöönotto on ensimmäinen askel kohti ostolaskutuksen automaatiota.

Vähennä kuluja

Kustannukset vähenevät, kun manuaalinen paperin pyörittely ja lähettäminen loppuu. Kun mukaan lasketaan käytetty työaika, paperin hinta jne. On säästö laskujen käsittelykuluissa noin 17 € per lasku.

Maksa vain käytöstä

Verkkolaskutilin avaaminen ei maksa sinulle mitään. Maventassa ei ole kuukausi- tai käyttäjämaksuja. Maksat vain vastaanotetuista ja lähetetyistä laskuista. Katso hinnoittelu.

Liitettäyys muihin järjestelmiin

Valitse itsellesi sopivin käyttötapa. Maventaa voit käyttää joko omana selainpohjaisena laskutusohjelmana tai yhdistettynä esimerkiksi käyttämääsi taloushallinnon- tai toiminnanohjausohjelmistoon. Katso valmiit integraatiot.

Unohda laskutusformaateista huolehtiminen

Yksi täydellisesti toimivan B2B-laskutusverkon suurimmista esteistä ovat erilaiset formaatit ja protokollat, joissa laskut lähetetään. Maventan käyttäjän ei tarvitse huolehtia formaateista, sillä Maventa tukee Euroopassa yleisesti käytettyjä sähköisen laskutuksen formaatteja.

Kasvaa mukanasi

Maventa sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Käyttöönotto on helppoa, ja kun yrityksesi ja liiketoimintasi kasvaa, verkkolaskutus kasvaa mukanasi.

Lisäarvoa

Sähköisen laskutuksen avulla varmistat muun muassa, että kassavirtasi pysyy ajantasaisena, saatavat palautuvat nopeammin ja mahdollistat automaattisen kirjanpidon tiliöinnin. Tutustu lisäpalveluihin.

Maventa on vihreä

Ympäristön näkökulmasta verkkolasku on paperia paljon parempi valinta. Verkkolaskun hiilijalanjälki on käsittelyketjussa vain kolmasosa paperilaskuun verrattuna.

Luotettava

Maventan verkko etsii aina parhaimman reitin laskullesi. Jos verkkolaskua ei voi toimittaa perille, Maventa lähettää laskun sähköpostilla tai paperisena. Tutustu skannaus- ja tulostuspalveluun.

Suomen suosituin

Maventan verkkolaskuteknologia löytyy jo yli 115 ohjelmistosta ja yli 150 000 yrityksestä. Maventa onkin Suomen suosituin verkkolasku.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.