Tilitoimiston kasvun paikka

Onko haaveissasi uudistaa tilitoimistoasi? Haluaisitko kasvattaa tilitoimistosi kannattavuutta ja arvoa? Vai suunnitteletko jopa laajentamista?

Jos vastasit kyllä yhteenkään edellä esitettyyn kysymykseen, löytyy meiltä oikea ratkaisu tavoitteiden saavuttamiseksi. Valittavanasi on kaksi ohjelmavaihtoehtoa.

Netvisor kumppanuusohjelma

Netvisor kumppanuusohjelma auttaa tilitoimistoja kilpailukyvyn parantamisessa. Saat käyttöösi Netvisorin, jonka avulla automatisoit asiakkaidesi kirjanpidon, palkanlaskennan, laskutuksen ja monia muita taloushallinnon tehtäviä.

Netvisor-kumppanuusohjelma on tarkoitettu kaikille tilitoimistoille. Sen avulla uudistat tilitoimistosi ja reaaliaikaistat asiakkaiden kirjanpidon. Kun kuittien kirjaaminen vähenee olemattomiin ja pystyt seuraamaan asiakkaiden taloutta reaaliaikaisesti, pystyt myös tarjoamaan heille uudenlaisia palveluita ja sitä kautta auttamaan heitä kasvun tielle.

Netvisor kumppanuusohjelma pitää sisällään monia etuja, esimerkiksi Netvisor taloushallinto-ohjelma omaan käyttöön veloituksetta, jälleenmyyntikate Netvisorin myynnistä asiakkaillesi, markkinointihyvitys ja Netvisor-koulutuspalvelut. Me autamme sinut myös alkuun myynnissä ja tuemme markkinoinnissa.

Tilitoimiston tuottavuus ja tehokkuus kasvaa, kun sähköinen ohjelmisto hoitaa osan tehtävistä automaattisesti ja työntekijät voivat keskittyä tuottavampiin töihin. Lisäksi kumppanuusohjelman avulla yrityksesi saa uuden tavan ansaita: pääset mukaan ohjelmistokauppaan.

Netvisor kasvuohjelma

Netvisor kasvuohjelma on palvelumme tilitoimistoille, joille pelkkä uudistuminen ei riitä. Kasvuohjelmassa viemme tilitoimistossasi läpi kasvuprojektin, jonka aikana kartoitetaan yrityksen nykytilanne ja asiakaskunta, määritellään liiketoiminnan tavoitteet, laaditaan kasvustrategia, rakennetaan uudet toimintamallit, tuotteistetaan palvelut ja koulutetaan henkilökunta uuden ohjelmiston käyttöön.

Me Visma Solutionsilla autamme sinua ohjelmistojen keskittämisessä, myynnin ja uusasiakashankinnan aloittamisessa sekä tuemme markkinoinnissa.

Jos tavoitteesi on laajentaa toimintaa joko yritysostoilla tai avaamalla uusia toimipisteitä, autamme sinua kehittämään toimintamallin, joka on helppo kopioida kaikkiin toimipisteisiin.

Kasvuohjelma tähtää jopa 50% asiakasmäärän kasvuun ilman resurssilisäyksiä tai malliin, jossa tilitoimisto hoitaa saman määrän asiakkaita 30% pienemmillä resursseilla.

Kasvuohjelmamme toimii jo useissa tilitoimistoissa ja asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Netvisor kasvukumppanit kasvavat todistettavasti nopeammin kuin muut tilitoimistot keskimäärin. Vuosien 2013-2015 yritystilastojen mukaan Netvisor -kasvukumppaneiden liikevaihto kasvoi yli kaksinkertaisesti alan keskiarvoon verrattuna.

Miksi juuri Netvisor?

Netvisoria on alusta alkaen kehitetty nimenomaan tilitoimistojen käyttöön. Tavoitteenamme on luoda paras mahdollinen työkalu tilitoimistojen ja asiakasyritysten välille. Sitä myös uudistetaan koko ajan yhteistyössä tilitoimistojen kanssa. Parasta Netvisorissa on se, että se toimii erinomaisesti sekä asiakkaan, kirjanpitäjän että tilitoimiston näkökulmasta.

Asiakasyrityksille se luo mahdollisuuden seurata talouttaan ajantasaisesti ja aiempaa tarkemmin. Talousasioiden hoitamiseen kuluu vähemmän aikaa, jolloin sitä voi käyttää tärkeämpiin tehtäviin, kuten asiakkaiden palvelemiseen.

Kirjanpitäjälle Netvisor antaa mahdollisuuden keskittyä taloushallinnon tärkeisiin asioihin kuittikirjaamisen sijaan. Samalla ohjelmistolla kirjanpitäjä voi hoitaa useiden asiakkaiden päivittäiset rutiinit nopeasti ja talouden seurantatyökalujen avulla hän pystyy reagoimaan tuleviin tapahtumiin hyvissä ajoin.

Tilitoimistolle Netvisor tuo paljon etua, kun käytössä on selvästi aikaisempaa vähemmän ohjelmistoja. Työntekijät pystyvät paremmin tuuraamaan toisiaan vuosilomien ja sairauslomien aikana, tehtävien jakaminen ja työjärjestyksien optimointi helpottuu ja reaaliaikaisessa taloushallinnossa pääsee myös eroon kausipiikeistä.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.