“Netvisor on tuonut meille selkeää liikevaihdon kasvua”

Tilitoimisto Angelma ja Mäkelä aloitti Netvisorin käytön vuonna 2005 ja tänä päivänä tilitoimisto on puhtaasti Netvisor-tilitoimisto. He hoitavat asiakkaansa sähköisessä järjestelmässä alusta loppuun saakka.

“Ennen sähköiseen järjestelmään siirtymistä asiakkaat toimittivat mapeissa myynti- ja ostolaskuja”, kertoo toimitusjohtaja Minna Täppinen. Tänä päivänä unelma-asiakas on sellainen, jolta ei välttämättä tule postia lainkaan vaan kaikki hoituu sähköisesti. Lisäksi asiat käsitellään reaaliaikaisesti.

Tilitoimistojen rooli taloushallintopalveluiden tuottamisessa onkin muuttunut enemmän konsultoivaan suuntaan. Tilitoimistot eivät enää tuota materiaalia samalla tavalla kuin ennen, vaan pikemminkin valvovat kirjanpidon oikeellisuutta ja että asiat menevät mahdollisimman jouhevasti ja oikein.

Liikevaihdon kasvua ja kannattavuutta

Täppisen mukaan Netvisorin käyttäminen on tuonut yritykselle selkeää liikevaihdon kasvua. He pystyvät nykyään hoitamaan enemmän asiakkuuksia ja erittäin kannattavasti.

Se kuitenkin vaatii, että henkilökunta on hyvin koulutettu ja että asiakkaita koulutetaan. Täppisen mielestä tilitoimistojen kannattaakin kouluttaa henkilökuntaa järjestelmän käytössä niin, että he pystyvät konsultoimaan ja kouluttamaan asiakkaita. He pyrkivät siihen, että asiakas osaa käyttää järjestelmää ja tuottaa mahdollisimman oikeaa tietoa. Tällöin tilitoimistolle jää mahdollisimman vähän virheitä korjattavaksi järjestelmässä.

Parasta Netvisorissa on yksiselitteisesti se, että se on paikkaan ja aikaan katsomaton järjestelmä. “Suosittelen Netvisoria, koska se on yksistään jo niin älyttömän hyvä ohjelma. Mitä enemmän sitä käyttää, sitä paremmin sen osaa ja sitä paremmin se tuottaa sekä itselle että asiakkaille”, Täppinen summaa.


Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 35 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.