Vinkit palkkojen tehokkaaseen käsittelyyn Netvisorissa

Netvisorista löytyy monia hyviä ominaisuuksia ja nykyaikaisia työkaluja, joilla saat palkkojen käsittelystä entistä helpompaa ja nopeampaa. Lue blogista, miten saat tehostettua palkkojen käsittelyä.

1. NetBoxilla tiedot turvallisesti

HR / Yrittäjä, unohda sähköposti ja toimita materiaali palkanlaskentaan turvallisesti ja tehokkaasti Netvisorin palkkatietojen välittämiseen luodulla NetBox-viestintävälineellä. Palkanlaskija, ota vastaan palkkatiedot yhdessä paikassa koostettuna ja tietoturvallisesti.

Katso miten näppärästi käytät NetBoxia.

2. Työaika ja matkat mobiilisti

Kirjaa työaikasi ja matkakulusi missä vain ja milloin vain mobiililaitteella. Ota käyttöön muistutus, jotta tuntien kirjaaminen ei enää unohdu.

Katso kuinka helposti kirjaat työajan ja matkalaskut mobiilisti.

3. Lomarahojen maksaminen automaattisesti

Automatisoitu loma-ansioiden maksaminen onnistuu nyt lomarahan osalta myös koostetusti. Valitse yrityksesi käytännön mukaisesti lomarahan maksaminen joko lomapalkan yhteydessä automaattisesti tai valittuna kuukautena.

Katso miten automatisoit lomarahojen maksamisen.

4. Palkkalaskelmat nopeasti ja turvallisesti verkkopalkkalla

Palkkalaskelman toimittaminen ei voi olla enää helpompaa. Verkkopalkka on tietoturvallinen ja ekologinen tapa toimittaa palkkalaskelma. Verkkopankissa laskelmat säilyvät varmasti tallessa.

Katso kuinka kätevästi verkkopalkka toimii.

5. Päättyvän työsuhteen lomakorvaus automaattisesti

Viimeisen palkkalaskelman maksaminen ja lomapalkkajaksotuksen purkaminen on automatisoitu Laske lopputili -toiminnolla. Valitset vain, miten jäljellä oleva lomasaldo käsitellään ja Netvisor hoitaa lopun jaksotuksen purkamisen automaattisesti.

Katso miten saat lopputili -toiminnolla kaikki irti automaatiosta.

6. Lisätiedoilla henkilöstö haltuun

Netvisorissa henkilöstöraportointi on muokattavissa juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Voit lisätä työntekijöiden tietoihin palkanlaskennan lisäksi tietoa mm. tarvittavista työturvakorteista, lähiomaisesta, käytössä olevista varusteista tai muusta toiminnassanne tarpeellisesta tiedosta. Kaikki nämä ovat raportoitavissa Netvisorissa.

Katso kuinka hyödynnät lisätietokenttiä käytännössä.


Sini Alamäki työskentelee tiimiesimiehenä Visma Solutionsin taloushallinnon ratkaisun Netvisorin tuotekehityksessä ja on intohimoinen kehittämään arkea tehostavia toimintamalleja.