Palkkalaskelma alle kahdessa minuutissa!

Netvisor-palkanlaskentaa ja työajankirjausta käytettäessä palkanlaskenta tehostuu, ja palkanlaskijan työ nopeutuu. Alla olevalta videolta näet, miten palkanlaskijalta kuluu alle kaksi minuuttia kymmenen henkilön palkkojen laskemiseen, maksamiseen ja tositteen muodostamiseen kirjanpitoon. Massatoimintojen ansiosta palkansaajamäärä voi olla paljon suurempikin, eikä palkkalaskelmien tekemiseen kulu silti yhtään sen enempää aikaa.

Lähtötilanteessa palkansaajat ovat kirjanneet työaikansa, lomansa ja poissaolonsa sekä ateriaedut ja provisiot Netvisoriin. Esimiehet ovat hyväksyneet nämä tiedot.

Palkkalaskelma tehdään Netvisorin Palkat-osiossa. Ensimmäiseksi valitse käsiteltävä palkkajakso, jonka jälkeen klikkaamalla kaikki palkansaajat valituksi pääset tarkistamaan heidän palkkaperusteensa. Tässä kohtaa voit vielä tarkistaa ja muokata työaikatietoja ja pidettyjä lomapäiviä.

Sen jälkeen muodostat palkkalaskelman. Laskelmat siirtyvät automaattisesti käsittelemättömät palkkalaskelmat -kohtaan, jossa merkitset ne käsitellyiksi.

Sitten laskelmat siirtyvät kohtaan toimittamattomat palkkalaskelmat, josta pääset lähettämään ne verkkopalkkapalveluun. Tässä kohdassa pääset esikatselemaan kaikki laskelmat PDF-muodossa yhtenä listana. Tämä on viimeinen mahdollisuus tarkistaa laskelmat vielä kerran.

Sen jälkeen merkitset ne tulostetuksi ja lähetät verkkopalkkapalveluun. Sitten laskelmat siirtyvät Netvisorissa maksamattomat palkkalaskelmat kohtaan, josta voit siirtää ne yhdellä klikkauksella maksatusnäkymään maksettavaksi.

Kun palkat on maksettu, palaat vielä palkkajaksolle, jossa voit muodostaa kirjanpidon tositteen. Näin palkat on maksettu ja palkkatosite on valmiina kirjanpidossa, eikä siihen mennyt kuin runsas minuutti aikaa.

Lisätietoa Netvisorin Henkilöstö ja palkat -osiosta.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.