Nopeuta ostolaskujen käsittelyä Netvisorissa

Ostolaskujen käsittely on merkittävä osa yritysten taloushallintaa. Netvisorilla voit nykyaikaistaa ja automatisoida ostolaskujen käsittelyn. Katso miten saat kaikki irti nykyaikaisista työkaluista.

1. Tarkasta ja maksa laskut puhelimella

Käsittele kaikki ostolaskut vaivattomasti puhelimella. Lataa maksuton Visma Manager puhelimeesi (iOS ja Android). Voit myös maksaa laskut puhelimellasi, kun lataat siihen NetvisorID:n.

Katso, miten näppärästi tarkastat ja maksat ostolaskusi mobiilisti Visma Managerilla.

2. Anna automaation hoitaa

Miksi käsittelisit ostolaskuja itse? Säästä aikaa ja luo usein laskuttaville toimittajille automaatiosäännöt ja anna Netvisorin hoitaa lasku vaikka maksuun asti.

Katso, kuinka säästät merkittävästi aikaa, kun automatisoit ostolaskujesi käsittelyn.

3. Eroon paperilaskuista

Lopeta ostolaskujen vastaanotto paperilla ja ilmoita verkkolaskuosoitteesi toimittajillesi suoraan Netvisorista.

Katso, miten ilmoitat osoitteesi kerralla kaikille toimittajille.

4. Kohdista ostolaskut tilauksiin

Varmista, että vastaanottamasi ostolaskut vastaavat tilattua ja toimitettua. Tilaustenkäsittelyn avulla tiedät, mitä on vastaanotettu ja voit vertailla tietoja helposti laskutettuun. Netvisorin ostolaskuautomaatiolla voit tehdä osan tarkistuksista automaattisesti.

Katso, kuinka tehostat yritystoimintaasi ostotilauskäsittelyllä.

5. Seuraa maksutapahtumia reaaliajassa

Netvisorin avulla voit seurata maksujen tilaa helposti pankkiliikennenäkymästä (Ostot ➔ Pankkiliikennenäkymä). Et siis tarvitse maksujen seuraamiseen erillistä sovellusta tai verkkopankkia, vaan näet kaiken oleellisen maksuihin liittyvän tiedon suoraan Netvisorista.

Katso, miten seuraat maksutapahtumia reaaliajassa yhdestä paikasta.


Jani Korhola työskentelee tiiminvetäjänä Visma Solutionsin taloushallinnon ratkaisun Netvisorin tuotekehityksessä ja uskoo, että oikeanlaisella tekemisellä on mahdollista saavuttaa ihmeitä.