Talousnosturi

Tilitoimisto TalousNosturin toiminnan keskiössä ovat asiakkaan tavoitteet. Erilaisilla talousjohtamisen palveluilla TalousNosturi keskittyy auttamaan asiakkaitaan saavuttamaan nämä tavoitteet. Yksi tärkeä työkalu palveluiden tuottamisessa on Netvisor.

Vuonna 2001 perustettu TalousNosturi ei ole perinteinen tilitoimisto. Pelkkien tavanomaisten tilitoimistopalveluiden tarjoamisen sijasta TalousNosturi perustettiin ennen kaikkea tukemaan yrittäjyyttä, luomaan menestyksen edellytyksiä sekä vapauttamaan yrittäjien aikaa.

– Perinteisesti tilitoimisto tarjoaa palkanlaskenta- ja kirjanpitopalveluita. Me olemme lähteneet liikkeelle asiakkaan tavoitteista. Selvitämme asiakkaan tavoitteet ja autamme pääsemään niihin uusien talousjohdon palveluiden avulla, kertoo TalousNosturin hallituksen puheenjohtaja, HT-tilintarkastaja ja partner Virva Saarinen.

Reaaliaikaisuus mahdollistaa paljon

Yksi TalousNosturin käyttämä tärkeä työkalu on sähköisen taloushallinnon ohjelmistopalvelu Netvisor. Netvisorin reaaliaikaisuus on TalousNosturille merkittävä tekijä. Sen ansiosta esimerkiksi tilinpäätökset valmistuvat nyt hyvin nopeasti.

– Reaaliaikaisen kirjanpidon ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme nyt ihan erilaisia palveluita. Voimme hyödyntää Netvisorista saatavaa materiaalia monipuolisesti. Talousjohtajamme hyödyntää sitä esimerkiksi ennustamisessa, budjetoinnissa ja muissa asiantuntijapalveluissa, Saarinen avaa.

– Tuoreimmat asiakkaan kehut tulivat siitä, että tilinpäätökset valmistuvat nyt todella nopeasti. Se on Netvisorin reaaliaikaisuuden ansiota. Tilinpäätökset voidaan myös allekirjoittaa järjestelmässä sähköisesti. Mitään printtejä ei tarvita, Saarinen jatkaa.

Netvisor sopii kaikille

Asiakkaille tuotettavien uusien palveluiden lisäksi on Netvisor avannut uusia mahdollisuuksia myös TalousNosturin omille työntekijöille. Järjestelmä mahdollistaa esimerkiksi etätyön tekemisen.

– Sen ansiosta olemme pystyneet hankkimaan ammattilaisia eri puolilta maata. Nyt meillä on tekijöitä ympäri Suomen ja jopa Espanjassa asti, Saarinen iloitsee.

– Voin kyllä suositella Netvisoria. Se sopii kaikille tilitoimistoille koosta riippumatta – aina isoista toimijoista yksin toimiville yrittäjille. Järjestelmä on siitä kiva, ettei se vaadi isoa investointia, Saarinen summaa.

Katso Virva Saarisen haastattelu ja lue muiden tilitoimistojen kokemuksia Netvisor-kumppanuudesta täältä.


Anni Oksanen työskentelee Netvisorin markkinoinnissa. Vankka kokemus B2B-maailmassa on paljastanut, että yritysten sisältä löytyy monia tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi.