Netvisor on laaja taloushallinto-ohjelmisto ja sitä myös kehitetään jatkuvasti. Jotta ohjelmiston käytöstä ja sen tarjoamasta automaatiosta saa kaiken mahdollisen hyödyn, on tärkeää opetella käyttö perusteellisesti ja pysyä myös ajan tasalla ohjelmiston muutoksista.

Netvisor koulutukset nyt ilmaiseksi

Ohjelmiston käytön ja uusien ominaisuuksien opettelu on erittäin helppoa ja edullista. Koulutukset ovat puolentoista tunnin mittaisia ja niitä järjestetään viikoittain useampia.

Kokonaisuus haltuun osio kerrallaan

Koulutuksiin on helppo osallistua omalta työpisteeltä. Jokaisessa koulutuksessa käsitellään yksi selkeä toimintokokonaisuus oikeassa toimintaympäristössä. Koulutuksen päätteeksi on varattu myös runsaasti aikaa kysymyksille.

Lyhyissä koulutuksissa Netvisor tulee käytyä läpi osio kerrallaan ja jokaisen koulutuksen jälkeen käyttäjä ehtii hyvin sisäistää oppimansa ja siirtää sen käytäntöön, ennen seuraavan osion opettelua.

Jokaisesta koulutuksesta saa myös valmiin muistion, josta opittua on helppo kerrata ja jonka avulla voi opastaa myös kollegaa kyseisen osion käytössä. Muistiosta löytyy lisäksi linkkejä kyseisen aiheen jatko-opiskelumateriaaleihin, kuten Academyyn, josta löytyy paljon koulutusvideoita ja muuta opiskelumateriaalia. Niiden avulla oppimaansa voi syventää omaan tahtiin.

Kalenteroi koulutukset jo valmiiksi

Puolentoista tunnin koulutukset muodostavat suurempia kokonaisuuksia ja ne on jaoteltu opiskelijoiden osaamistason mukaisesti. Netvisorin käyttöä aloitteleville on tarjolla Netvisorin perusteet. Kokeneemmat käyttäjät voivat syventää osaamistaan Tehokäyttö ja automaation kasvattaminen- sekä Palkanlaskenta- kokonaisuuksissa.

Jokainen koulutus järjestetään kevään aikana useamman kerran, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua koulutuksiin ja koota itselleen sopiva kokonaisuus.

Yksittäisissä koulutuksissa käydään läpi esimerkiksi Työaika, Matkat ja palkanlaskenta, Kuukauden vaihde, Raportointi ja budjetointi Financial Overview:llä, Ostolaskujen automatisointi ja tehokäyttö sekä Myynnin tehokäyttö. Myöhemmin keväällä on tulossa ajankohtaisena koulutuksena myös esimerkiksi Lomalaskenta.

Koulutuskalenterin ja lisätietoa Netvisor-koulutuksista löydät täältä: https://netvisor.fi/asiakastuki/netvisor-koulutukset/


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.