Top 5 huippuvinkkiä myynnin tehostamiseen Netvisorissa

Tehokkaat myyntityökalut ja nopeasti kotiutettavat saatavat ovat tärkeässä roolissa yrityksen menestymisessä. Nykyaikaisilla työkaluilla teet myyntityöstä helppoa ja nopeaa. Koostimme sinulle parhaat vinkit laskutuksen tehostamiseksi uusimmilla työkaluilla.

1. Uuden myyntilaskun parhaat edut

Uudella myyntilaskulla voit tehdä laskuja luonnostilaan, muokata näkymässä näkyviä laskurivien sarakkeita, lisätä omia välisummarivejä selkeyttääksesi laskuja sekä kommentoida laskuja vapaasti. Lisäksi liitteiden käsittelyä on selkeytetty. Uuden myyntilaskunäkymän löydät nykyisen myyntilaskunäkymän kautta.

Katso mitä kaikkea hienoa uusi myyntilaskunäkymä pitää sisällään.

2. Automatisoi toistuvat laskut

Helpota ja automatisoi kuukausittain toistuvien laskujen laskutusta sopimuslaskutuksen avulla. Palvelun löydät Netvisorin myynnin valikosta ja se on lisämaksuton palvelu.

Katso miten helposti automatisoit toistuvat laskusi.

3. Säästä aikaa laskujen automaattilähetyksellä

Anna Netvisorin lähettää valmiit laskut asiakkaille ja säästä omaa aikaasi. Automaattisen myyntilaskujen lähetyksen saat helposti käyttöön: Myynti ➔ Laskutuksen asetukset ➔ Automaattilähetys.

Katso kuinka saat viimeisenkin laskunkäsittelyvaiheen automatisoitua.

4. Hyödynnä laajennettuja hakuja

Hyödynnä myyntilasku- ja asiakaslistausten laajennettua hakua ja tallenna itsellesi valmiita hakuja. Voit hyödyntää valmiita hakuja esimerkiksi raportteina.

Katso miten saat laajennetuista hauista kaikki irti.

5. Nopeuta saatavien perintää

Hyödynnä Netvisorin valmiita yhteyksiä perintäpalveluihin ja vapauta omaa aikaasi muuhun ja luovuta laskujen perintä ammattilaisten hoidettavaksi. Palvelun voit pian aktivoida uudesta Netvisor Storesta.

Katso kuinka saat nykyaikaistettua saatavien perinnän.


Jani Korhola työskentelee tiiminvetäjänä Visma Solutionsin taloushallinnon ratkaisun Netvisorin tuotekehityksessä ja uskoo, että oikeanlaisella tekemisellä on mahdollista saavuttaa ihmeitä.