Luo arvoa asiakkaalle

Oletko miettinyt mitä arvoa tilitoimistosi tuottaa? Tuotatko vain lain määräämän kirjanpidon vai oletko aidosti apuna asiakkaan menestykseen? Arvoa tuottavaa tilitoimistoa ei vaihdeta esimerkiksi edullisemman tarjouksen perässä, sillä merkityksellinen kumppani on korvaamaton.

Ole aidosti kiinnostunut

Ota usein kontaktia asiakkaisiin ja kysy kuinka heillä menee. Auta ja anna näkemystä liiketoiminnan parantamiseen. Asiantuntijana jaat tietoa asiakkaille, jolloin he saavat laadukasta palvelua. Tyytyväisinä asiakkaina he kertovat kokemuksistaan eteenpäin. Tämä tarkoittaa uusia asiakkaita ja lisää kysyntää sinulle.

Kun tunnet asiakkaasi paremmin, pystyt tarjoamaan parhaiten sopivia palveluja sekä kehittämään niitä ja itseäsi asiantuntijana. Ylitä asiakkaan odotukset – jokaisessa kohtaamisessa.

Taloushallinnon asiantuntijana toimit asiakkaalle sparraajana, strategisena kumppanina ja liiketoiminnan asiantuntijana.

Tarjoa reaaliaikainen taloushallinto

Tarjoamalla asiakkaalle reaaliaikaista taloushallintoa, annat asiakkaalle pääsyn ajantasaiseen tietoon. Reaaliaikainen taloushallinto ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Reaaliaikainen taloushallinto on tulos tilitoimiston ja asiakkaan yhteistyöstä. Tässä yhteistyössä sovitaan toimintatavat yhteiskäyttöiseen ja automatisoituun taloushallintoon. Automatisoitu taloushallinto ei yksinään ole ratkaisu, vaan yhteistyö asiakkaan kanssa luo reaaliaikaisen taloushallinnon.

Helpottamalla asiakkaan työtä, autat myös teidän keskinäistä yhteistyötä. Kaikki voittavat!

Ohjaa tiedolla johtamiseen

Kaikki tekevät raportteja, mutta monesti ne jäävät hyödyntämättä tai niitä ei tulkita läheskään riittävästi asiakkaan kanssa. Kerro asiakkaalle mitä raporttien luvut tarkoittavat liiketoiminnan kannalta ja millä toimenpiteillä kasvatetaan ja tehostetaan toimintaa. Yrittäjiä kiinnostaa hyvin monesti rahan riittävyys nyt ja lähitulevaisuudessa. Tähän ratkaisuna on automaattisesti päivittyvä ja helposti luettava graafinen kassavirtaennuste.

Taloushallinnon asiantuntijana toimit asiakkaalle sparraajana, strategisena kumppanina ja liiketoiminnan asiantuntijana.

Lisäarvoa tuottavaan palveluun ollaan sitoutuneempia. Tilitoimisto, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan, yrityksen tehostamisesta sekä kasvusta, on askeleen edellä kilpailijoitaan. Erottumalla perusmassasta pystyt vakuuttamaan, miksi juuri teidän kumppanuutenne on asiakkaasi paras päätös aikoihin. Uskalla uudistua!


Pasi Koskinen on Visma Solutionsin kumppanivastaava.
Pasi auttaa tilitoimistoja saamaan myynnin nousuun ja hänellä on lähes kymmenen vuoden kokemus menestyksekkäästä myynnistä.