logo-Artboard 3

Työsuhde-edut mobiiliin.

Ei saldoa lounaskortilla. Unohtui ladata. Liikuntaseteli jäi työpöydälle. Tyypillistä.

Paperiset etusetelit ja muoviset kortit aiheuttavat turhaa päänvaivaa niin työntekijälle, kuin myös palkanlaskijalle. Työntekijän tulee huolehtia hänelle kuuluvien etujen tilaamisesta, sitoa rahaa etujen käyttöä varten ja kantaa mukana kuponkeja ja kortteja. Palkanlaskijan työaikaa puolestaan kuluu hallinnolliseen prosessiin ja esimerkiksi käytettyjen etujen omavastuuosuuksien kirjaamiseen palkkalaskelmalle. Yllättäen henkilöstöetujen hallinnoimisesta muodostuu varsin aikaa vievä prosessi.

Onneksi vanhoille tavoille on vaihtoehto. Eazybreak on suomalainen mobiilipalvelu, jonka kautta henkilöstölle voi tarjota lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Palvelu on integroitu Netvisorin palkanlaskentaan, mikä nopeuttaa sekä hallinnollista prosessia, että tekee etujen käytöstä helpompaa myös työntekijälle.

On turhaa käyttää aikaa henkilöstöetujen omavastuiden näpyttelyyn, kun integraation myötä prosessin voi automatisoida.

1. Maksa mobiilisovelluksella – ei seteleitä tai kortteja
Lounasravintolassa tai esimerkiksi liikuntakohteessa maksaminen tapahtuu yhdellä napautuksella Eazybreak-sovelluksessa. Mitään erillisiä lippulappuja ei tarvita, vaan edut kulkevat aina mukana omassa puhelimessa.

Eazybreak tarjoaa edut 9 000 paikassa ympäri Suomen. Voit tutustua käyttöpaikkoihin Eazybreakin kartalla.

2. Tiedot automaattisesti palkkalaskelmalle
Integraation ansiosta henkilöstöetuihin liittyvä tieto liikkuu Netvisorin ja Eazybreakin välillä reaaliajassa. Kun työntekijä maksaa Eazybreakin kautta esimerkiksi lounaan, Netvisorin palkanlaskenta vähentää sopimusruoan omavastuuosuuden työntekijän palkasta.

Mitään ei enää tarvitse näpytellä palkanlaskentaan käsin, sillä käytetyt työsuhde-edut siirtyvät automaattisesti Eazybreak-sovelluksesta palkkalaskelmalle. On turhaa käyttää aikaa omavastuiden näpyttelyyn, kun integraation myötä prosessin voi automatisoida.

3. Edut ovat aina ajan tasalla
Ohjelmistot pysyvät ajan tasalla siitä, kuinka paljon etuja on käytetty ja kuinka paljon niitä on vielä käytettävissä kuukauden aikana. Työntekijän ei tarvitse huolehtia itse mistään ylimääräisestä, kuten lounasedun tilaamisesta kuukausittain. Näin ollen senttiäkään ei myöskään seiso erillisellä tilillä ennalta maksettuna saldona.

Työntekijöiden tyytyväisyys muodostuu useasta eri tekijästä, mutta vähimmäisvaatimuksen tulisi olla se, että henkilöstöedut ovat helposti käytettävissä.

4. Edut heti uuden työntekijän käytössä
Kun uusi työntekijä aloittaa ja hänet lisätään Netvisorin palkanlaskentaan, saa hän samantien käyttöönsä myös mobiilit henkilöstöedut. Mitään ei tarvitse erikseen tilata tai odotella, vaan työntekijä voi heti liittyä muiden seuraan nauttimaan edullista lounasta.

5. Tyytyväinen henkilökunta
Henkilöstö on yksi tärkeimmistä, usein jopa tärkein organisaation resurssi. Työntekijöiden tyytyväisyys muodostuu useasta eri tekijästä, mutta vähimmäisvaatimuksen tulisi olla se, että henkilöstöedut ovat helposti käytettävissä.

Eazybreak-integraation myötä voit tarjota henkilökunnallesi helppokäyttöiset henkilöstöedut sekä hyödyntää palkanlaskijan ammattitaitoa muuhun kuin manuaaliseen työhön. Kun työntekijät ovat tyytyväisiä, on työ tuottavampaa ja henkilöstö sitoutuneempi työhönsä. Lue blogiteksi: Sitouta henkilöstö fiksuilla työsuhde-eduilla >

Lue lisää Eazybreak-integraatiosta verkkosivuiltamme >


Tuuli Korpijaakko työskentelee Visma Solutionsin markkinoinnissa. Teknologian uusimmista ilmiöistä innostuva Tuuli syttyy myös selkeästä ja nokkelasta viestinnästä.